Neljä radiota, neljät häät sekä lähes kolme miljoonaa häävierasta.

16. kesäkuuta klo 9:00 Radio Nova, Radio City, Iskelmä ja SuomiRock järjestävät suorassa lähetyksessä SUOMEN SUURIMMAT HÄÄT

Bestmanin ja kaason virkaa toimittavat tietysti Radio Novan Minna Kuukka ja Aki Linnanahde, Iskelmän Pauliina Puurila ja Mikko Siltala, Radio Cityn sulhaspojat Ville Kinaret ja Mikko Honkanen sekä SuomiRockin kolmikko Janne Leipijärvi, Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen.

#suomensuurimmathaat

Mukana harkituissa päätöksissä 4 radiota, 4 onnellista paria ja ostosraha.fi.

Suomen Suurimmissa Häissä mukana myös

    Katso tunnelmia vuoden 2016 Suomen Suurimmista Häistä

    Kilpailun säännöt: Ilmoittautumisaika 18.4.-7.5.2017. Kaikkien ilmoittautuneiden keskuudesta valitaan yhteensä neljä paria, jotka menevät naimisiin suorassa radiolähetyksessä pe 16.6. klo 9:00. Vihkiminen tapahtuu Radio Novan, Radio City, Iskelmän ja SuomiRockin studiotiloissa. Radio Novan, Radio Cityn ja SuomiRockin studiot sijaitsevat Helsingissä, Iskelmän studio Tampereella. Palkinto sisältää vihkimisen, hääkuvauksen, hääkakun, kuohujuoman, hääkukat, sormukset, hääyön sekä 1000 euron arvoisen matkalahjakortin. Mukaan valittujen hääparien tulee olla käytettävissä ennen häitä haastatteluihin yms. sisällön tekemiseen sekä sitoutua olemaan paikalla hääpaikkakunnalla 15.-17.6.2017. Jos hääpari ei mahdu mukaan sen kanavan häihin, johon on ensisijaisesti hakenut, saatamme haastatella hakijoita myös muiden mukana olevien kanavien häihin. Katso yleiset kilpailusäännöt.