Jaa Facebookissa

Voita läheisellesi joululahja, joka liikuttaa!

Me olemme kovasti huolissamme siitä, että suomalaiset eivät liiku tarpeeksi.

Silti joulun lahjasäkit täyttyvät pelikonsoleista, herkuista, kännyköistä ja muista suorastaan sohvalle kutsuvista paketeista. Mitä jos tekisit toisin ja antaisit lahjan, joka inspiroi liikkumaan! Kerro kenelle sinä haluaisit antaa liikunnallisen joululahjan Stadiumin huikeasta valikoimasta. Mitä se olisi ja miksi? Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia lahjakortteja Stadiumiin!

Kenelle haluaisit antaa liikunnallisen joululahjan Stadiumin valikoimasta? Mitä se olisi ja miksi?

Seuraava

Stadium - urheilukauppa myös verkossa

Tee ostoksesi kaupassa, joka on aina auki tai myymälässä, jossa on sinua varten osaava henkilökunta!

Verkossa toimivassa urheilukaupassamme stadium.fi voit tehdä ostoksia vuorokauden ympäri itsellesi sopivana ajankohtana. Online-valikoima on lisäksi vieläkin laajempi. Suosituissa kategorioissa – kuten tennareissa, juoksukengissä ja treenivaatteissa – on paljon erilaisia malleja, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa.

Kaikilla tuotteillamme on 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus kuittia vastaan, kunhan tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Nappaa talteen liikuttavat joululahjavinkit!

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 03.12.2018 - 20.12.2018 klo 12.00. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kuusi (6) 50,00 euron arvoista Stadiumin lahjakorttia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.