Onnellisen taloyhtiön salaisuus:
Voita Smartpost-automaatti vuodeksi käyttöön!

Smartpost tekee taloyhtiöstänne onnellisemman.

Jaa kilpailu Facebookissa

Smartpost-automaatti on joka taloyhtiön onnellisuuden lisääjä! Smartpost-automaattiin voit tilata ja palauttaa verkko-ostoksia, jättää lähteviä kortteja ja paketteja sekä hoitaa arkisia askareita esim. pesulaan menevän pyykkipussin. Hyvästi ylimääräinen säätö, tervetuloa vapaa-aika ja ilo!

Miltä kuulostaisi oma posti kerrostaloyhtiösi aulassa? Kerro, miksi juuri teidän taloyhtiönne olisi sopiva sijoituskohde seuraavalle Smartpost-automaatille, ja millaista käyttöä sille olisi. Voit voittaa Smartpost-automaatin veloituksetta vuodeksi oman taloyhtiösi käyttöön!

Vinkkaa Smartpost-automaatista myös taloyhtiösi hallitukselle, ja voit mahdollisesti tulevaisuudessa lopettaa turhan asioilla juoksemisen.

Katso lisäinfoa Smartpost-automaatin asennuksesta

Osallistu kilpailuun

Miksi juuri teidän taloyhtiönne olisi sopiva sijoituskohde seuraavalle Smartpost-automaatille?

Täytä vielä yhteystietosi

Smartpost tekee taloyhtiöstänne onnellisemman.

 • Smartpost on avaimet käteen pakettiautomaattipalvelu kerrostaloyhtiöille ja toimistoille.
 • Omassa kiinteistössä oleva automaatti on käytössä 24/7 ja sitä voi käyttää vain talon asukkaat
 • Smartpost-automaattilla vastaanotat ja palautat verkko-ostokset helposti ja vaivattomasti
 • Lähetät ja vastaanotat sillä paketteja sekä jätät kirjeet ja kortit siihen
 • Smartpost tuo monet arkiset palvelut suoraan kerrostaloosi
 • Palvelutarjonta ja valikoima laajenevat koko ajan

Tutustu Smartpost-automaattiin

Näytä kilpailun säännöt

Smartpost-automaatti vuodeksi käyttöön -arvonnan säännöt

Posti Oy järjestää 5.2.– 1.3.2017 Postin Smartpost -kampanjan Radio Novan iltapäivässä, jossa voi voittaa Postin Smartpost-automaatin kerrostalokiinteistön käyttöön ilmaiseksi yhden vuoden ajaksi.

1. Kampanjan järjestäjä

Posti Oy, Paketti- ja logistiikkapalvelut, PL 4, 00011 POSTI.

2. Kampanjan alkamis- ja päättymispäivä

Kampanja-aika 5.2.– 2.3.2017

3. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Kampanjan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumislomakkeeseen jätetyistä tiedoista joiden takia palkintoa ei voida toimittaa.

Kampanjaan osallistuvat kaikki ne henkilöt, jotka kertovat Radio Novan kilpailusivuilla, minkä takia juuri heidän taloyhtiönsä ansaitsee oman Smartpost-automaatin käyttöönsä ja jättävät sivuille yhteystietonsa.

Kampanjan viimeinen osallistumispäivä on 1.3.2018.

Palkinnon voittajan taloyhtiön pitää täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Kiinteistö on kerrostaloyhtiö
 • Kiinteistö sijaitsee määrätyillä postinumeroauleilla: https://www.posti.fi/liitteet-yrityksille/ohjeet/Smarpost-palvelualue-2017-09-13.pdf
 • Automaatille löytyy sopiva paikka taloyhtiön tiloista. Posti tarkistaa kohteen ja auttaa paikan löytämisessä, automaattia ei voida esim. asentaa asuinkerrostaloissa poistumisteille.
 • Taloyhtiön tiloissa toimii matkapuhelinverkko.
 • Automaatin sijainnin tulee olla katutasossa tai hissillisessä talossa kerroksissa.
 • Taloyhtiössä on yli 30 asuntoa.
 • Voittajan Asunto Osakeyhtiö tekee Postin kanssa sopimuksen palvelun käytöstä. Palvelu on Asunto Osakeyhtiölle veloitukseton 12 kk ajan. Tämän jälkeen Asunto Osakeyhtiö voi jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tai Posti voi noutaa automaatin pois, jolloin myös automaatin käyttäminen loppuu.
 • Tarkemmat tilavaatimukset: https://www.posti.fi/liitteet-yrityksille/ohjeet/smartpost-automaatin-tilavaatimukset.pdf

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon ja tarpeettomat tiedot hävitetään kampanjan jälkeen. Markkinointiluvan antaneille osallistujille voidaan lähettää kampanjassa mukana olleeseen palveluun liittyvää markkinointiviestintää.

4. Arvonnan suorittaminen

Palkinto arvotaan kampanjan aikana ja voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti.

5. Palkinnon toimitus

Palkinnon arvonnan jälkeen Posti ottaa yhteyttä voittajaan ja sopii palkinnon toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista. Mikäli Smartpost-automaattia ei voida teknisistä tai järjestäjästä johtumattomista syistä asentaa kiinteistön tiloihin, arvotaan uusi voittaja. Jos uudelleen arvoannan jälkeenkään ei löydy taloyhtiötä, johon Smartpost-automaatti voidaan asentaa, ei palkintoa enää arvota uudelleen.

6. Kampanjan palkinnot

Kampanjan pääpalkintona arvotaan Smartpost-automaatti kerrostalon kiinteistöön vuoden ajaksi ilmaiseksi ko. kiinteistön asukkaiden käyttöön. Sen lisäksi kampanjan aikana arvotaan 50 kpl Fazerin 250 g painoisia suklaalevyjä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi vaihtaa toiseksi palkinnoksi.

Posti Oy:llä on oikeus julkaista voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Posti Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Posti sopii voittajan kanssa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä asioista.

7. Kampanjan järjestäjän vastuu

Posti Oy vastaa tähän arvontaan liittyvistä vaatimuksista enintään kampanjan kohteena olevan palkinnon määrällä.

Katso yleiset kilpailusäännöt.