Jaa Facebookissa

Bongaa uudet Nyhtökaura-pakkaukset K-Citymarketeista, kuvaa se ja voita 100 € lahjakortti!

Nyt kutsumme sinut bongaamaan Vapaan mummon pullat ja muut uudet Nyhtökaura-pakkaukset -KCitymarketeista. Valitse niistä suosikkisi, lähetä kuva paketista joko Radio Novan WhatsAppiin numeroon +358 1080 6000 tai vaihtoehtoisesti voit jättää sen tämän sivun kautta.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvomme 100 € arvoisia Keskon lahjakortteja!

Osallistu tämän sivun kautta

Hyvä maku & hyvä omatunto

Mielestämme terveellisen ja luonnonmukaisen ruoan pitäisi olla

  1. Helppoa valmistaa
  2. Hyvän makuista

Ei vain ihan kelvollista, vaan enemmän: ruokaa, joka herkistää makuhermot ja saa veden kielelle. Siksi kehitimme kaurasta ja palkokasveista täydellisen proteiinin, Nyhtökauran® .

Tutustu herkullisiin resepteihin täällä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 06.05.2019 - 30.05.2019 klo 12:00 asti. Kaikkien joko tämän kampanjasivun kautta kuvan lähettäneiden tai Radio Novan WhatsAppiin (numero 010 806 000) kuvan lähettäneiden kesken arvotaan neljä 100 euron arvoista Keskon lahjakorttia. Kuvan tulee olla uudesta Nyhtökaurapaketista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin. Radio Novan WhatsAppiin sekä kampanjasivulle lähetettyjä kuvia saatetaan käyttää Bauer Median ja Gold&Green Foodsin nettisivuilla ja some-kanavissa. Katso yleiset kilpailusäännöt.