Äänestä kuka ilmiannetuista yrittäjistä ansaitsee 1000 euron matkalahjakortin!

Kun Suomi täyttää 100, on aika juhlia suomalaista yrittäjyyttä ja sen tekijöitä. Yritysluotto.fi ja Radio Novan Iltapäivä haluavat palkita Juhlavuoden Yrittäjän!

Olemme keränneet tarinoita erinomaisista yrittäjistä ja raati on puhunut. Äänestä, kuka ilmiannetuista yrittäjistä ansaitsee tulla huomioiduksi ja joka pitäisi palkita 1000 euron arvoisella matkalahjakortilla.

Äänestä ja voita itsellesi Holiday Club -kylpylälahjakortti!

Äänestä kuka ilmiannetuista yrittäjistä ansaitsee 1000 euron matkalahjakortin >

Hae nopeasti verkosta — Lainapäätös samana päivänä

3000 - 100 000€, 1 - 12kk

Hae luottoa

Yritysluotto.fi-lainapalvelu

  • 3 000 - 100 000€
  • Maksuaika 1 - 12kk
  • Takaisinmaksu kk-erissä
  • Avoin ja selkeä hinnoittelu
  • Kiinteä toimituspalkkio, ei korko- tai muita kuluja

Lainan hakemisen helppous ja nopeus saavat kiitosta!

Asiakkaamme suosittelevat meitä!

Lue lisää

Luotettava rahoituskumppani

  • Lainapäätös tänään, rahat yrityksesi tilillä huomenna
  • Ei tilinpäätösdokumentaatiota
  • Yksityishenkilön takaus
  • Rahoitamme kaikenkokoisia ja ikäisiä yrityksiä

Kahvila-Konditoria Suklaaruusu

Sanna, kahvila-konditoria Suklaaruusun yrittäjä Äkäslompolosta. Yritteliäs ja aina iloinen Sanna pelastaa pilvisenäkin rinnepäivänä varmasti jokaisen tallaajan päivän. Päivät on pitkiä ja työntäyteisiä, mutta asenne ja ilo työtä kohtaan jotain aivan tähtitieteellistä! Suosittelen häntä ehdottomasti kärkikahinoihin tässä pelissä!

Tutustu yritykseen

Valitse

Siivouspalvelu Happy Clean

Työnantajani Sara Koskinen on ehdottomasti erinomainen yrittäjä. Happy Clean tekee koti- ja toimistosiivouksia, sekä rakennustyömaiden loppusiivouksia. Sara kohtelee työntekijöitään hyvin, välillä saan töiden jälkeen kyydin kotiin asti ja joskus käydään syömässä Saran piikkiin. Olen käynyt hänen kotonaankin kahvilla, muissa työpaikoissa en ole pomoani edes tuntenut.

Sara ei istu työpöydän takana tärkeilemässä, vaan on joka päivä itsekin työmaalla töitä tekemässä. Työt tehdään aina huolella loppuun, vaikka menisikin ylitöiksi. Hän tekee pitkiä päiviä ja ihan älyttömiä työputkia. Viimeksi hän oli 19 päivää putkeen töissä! Mielestäni Sara on loman ansainnut.

Tutustu yritykseen

Valitse

Koponen LVI ja Kiinteistöhuolto

Anton poikani (23v.) perusti yrityksen (Koponen LVI ja Kiinteistöhuolto) saadakseen työtä vaikean työttömyyskauden ja elämän haasteiden jälkeen. Todella nostan hattua hänelle, kunnioitan häntä ja hänen sitkeyttään ja halua kaikesta huolimatta yrittää ja katsoa eteenpäin. Mikä hieno roolimalli!!!

Hän on esim. JukuPark Turku huoltopäällikkönä hoitaen koko vesipuiston tekniikan...upeeta!

Tutustu yritykseen

Valitse

Josefiinan Aitta

Josefiinan Aitta, joka sijalitsee Lohjalla ja yritystä pyörittää omassa pihapiirissään yksin Iki-ihana Iris Kosunen. Iris matkustaa yksin Ranskaan ja Italiaan ja hankkii sieltä mm. aivan ihania pellava- ja silkkivaatteita ja hänellä on myös kesäisin aitassa ihania vanhoja vintage-aarteita (sisustusjuttuja) sekä kahvia ja pullaa tarjolla.

Ihmiset tulevat läheltä ja kaukaa ostoksille, ja Iiris on niin ystävällinen ja ihana emäntä, että enpä ole toista samanlaista tavannut. Kiirettä on, mutta rautaisilla hermoilla ja rakkaudella hän palvelee jokaista asiakasta ja vielä vastaa puhelimeen, meseviesteihin ja meileihin ja lähettää tavaraa/vaatteita ympäri suomea. Hänelle jos kenelle soisin pienen hengähdystauon, meinaan rouva on välillä aamun pikkutunneilla hereillä ja hotaa putiikin asioita, joten olisin todella iki-iloinen jos hän voittaisi.

Iris myös sponssaa Kati Van der Hoevenia hänen matkavaatteissaan, kun Kati lähtee edustamaan (lue hakemaan voittoa kotiin) Miss Wheelchair world 2017 kilpailuihin.

Tutustu yritykseen

Valitse

Nick's Food Design

lmoitan kisaan aivan ihanan ja lämminsydämisen yrittäjäpariskunnan Eva ja Niklas Haleniuksen. He omistavat ravintola- ja catering yrityksen Nick's Food Design ja ovat tunnettuja hyvästä ruoasta ja hyväntekeväisyydestä.

Joka vuosi he järjestävät ilmaisen joulupäivällisen vähävaraisille perheille, he ovat järjestäneet infektioriskittömän brunssin syöpäpotilaille, he lahjoittavat ylijäänyttä ruokaa Suomen Punaiselle Ristille ja uusin projekti on keliakiaa sairastavien unelma; Turun (ja luulen että myös koko Suomen) täysin gluteeniton ravintola!

He ovat vastikään saaneet avaimet tähän uuteen ravintolaan, ja minusta tuntuu että kun remppa on valmis ja avajaiset pidetty, tämä ahkerasti töitä tekevä pariskunta neljän ihastuttavan lapsensa kanssa ovat ehdottomasti ansainneet rentouttavan loman yhdessä!

Tutustu yritykseen

Valitse

Salon Leena Kolari

Äitini on parturi kampaaja yrittäjä Lappeenrannassa. Hän on antanut kaikkensa työlleen. Olen itse töissä liikkeessä myös ja näen, kun hän tekee pitkää päivää ilman taukoja. Äitini halvaantui pyöräonnettomuudessa 15v sitten. Ja silti halusi pitää oman yrityksensä, se tarkoitti lisää työtä hänelle.

Haluaisin piristää hänen työpäiväänsä kyseisellä palkinnolla, koska on yrittäjä henkeen ja vereen. Yksityisyrityksen pitäminen on rankkaa.

Tutustu yritykseen

Valitse

Koneistusapu Pulkkinen

Veljeni, koneistusapu Pulkkinen. Monta vuotta muiden palveluksessa ja sitten uskalti lähteä yrittämään omaa. Ensin oli pieni sorvi useamman vuoden, josta siirryttiin isoon caliberiin. Työtä tehdään vaikka öiden yli jos tarve vaatii. Nostan hattua ei helpoin tie!

Tutustu yritykseen

Valitse

Palsanpuron Paja

Erinomainen yrittäjä tulee Keski-Suomesta pieneltä paikkakunnalta Lannevedeltä. Varsinaisen yrittäjätoiminnan hän aloitti pari vuotta sitten ja siitä asti hän on tehnyt töitä intohimolla ja antaumuksella. Yrittäjä on Palsanpuron Pajan seppä Iivari Pääkkönen.

Seppiä ei Suomen maassa enää ole montaa ammattitaitoista, joten kilpailu varsinaisista sepäntöitä on kova. Varsinkin pienellä paikkakunnalla asuminen ja yrittäminen on toisinaan hankalaa. Kuitenkin, tämä seppä ei ole antanut periksi kertaakaan vaikka monta kertaa on ollutkin vaikeaa.

Arvostan häntä suuresti hänen intohimonsa ja taitonsa takia, itseoppinut seppä joka ei liikaa tuo itseään esiin. Hän on välillä liiankin vaatimaton töitään kohtaan, vaikka ne ovat käsityötä parhaimmillaan. Erinomaiseksi hänet tekee juurikin intohimo työhön, periksiantamattomuus sekä vaatimattomuus.

Tutustu yritykseen

Valitse

2. Täytä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisesta!

Kilpailun säännöt: Yrittäjäehdokkaita voi ilmoittaa 28.8.-8.9. välisenä aikana. Radio Novan raati valitsee ehdokkaista kahdeksan (8), joista voi äänestää suosikkiaan 9.-14.9. välisenä aikana. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 3 kpl Holiday Club -kylpylälahjakortteja (á 100 €). Pääpalkintona eniten ääniä saaneelle yrittäjälle lähtee 1000 euron arvoinen matkalahjakortti. Lisäksi Radio Novan raadin valitsemien yrittäjien ilmiantajat palkitaan Holiday Club -lahjakortilla (arvo á 100 euroa). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.