Voita kahden hengen aktiivivuorokausi Vierumäelle!

Jaa kilpailu Facebookissa

Joku valitsee hissin sijaan portaat. Joku toinen istuu toimistossa tuolin sijaan jumppapallon päällä. Mikä on sinun suosikkitapasi lisätä aktiivisuutta työpaikalla?

Osallistuneiden kesken arvotaan Bodyflex Collagen Nivelshotia nivelten hyvinvointiin sekä pääpalkintona kahden hengen aktiivivuorokausi Vierumäellä.

Valitse mikä on sinun suosikkitapasi lisätä aktiivisuutta työpaikalla.

Valitsen hissin sijaan portaat
Pidän palaverit istumisen sijaan seisten / kävellen
Istun tuolin sijaan jumppapallon päällä tai seison
Sähköpostittelun sijaan kävelen henkilön luokse, jolle minulla on asiaa
Joku muu, mikä?
Täytä vielä yhteystietosi

Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja hyvinvointia. Ikääntyminen, ylipaino, huonot työasennot, kuntoilu ja urheilu kuluttavat niveliä ja saattavat aiheuttaa nivelten ja lihasten jäykkyyttä ja liikkumisen vaikeutumista. Bodyflex Collagen NivelShot sopii kaiken ikäisille edistämään nivelten, rustojen, jänteiden ja lihasten hyvinvointia. Kollageeni on hyväksi myös iholle, lisäämään ihon kosteutta, kimmoisuutta ja elinvoimaisuutta sekä ylläpitämään ihon tervettä rakennetta. Terveyskaupoista- ja osastoilta, päivittäistavarakaupoista ja apteekeista.

Suomalainen ravintolisien valmistaja Hankintatukku Oy on huolehtinut jo vuosikymmenien ajan kuluttajien monipuolisesta ravintolisävalmisteiden saannista. Karkkilassa Hankintatukku Oy:n lääketehtaassa valmistetut klassikkotuotteet ovat löytäneet tiensä itsestään huolehtivien kuluttajien ostoskoriin laadukkaina ja luotettavina ravintolisinä jo yli 35 vuoden ajan. Tutustu tarkemmin täällä.

Hankintatukku Facebookissa

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 04.09. - 29.09.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 8 kpl tuotepalkitnoja (sisältää 2 x Bodyflex Collagen Nivelshot, arvo n. 40 euroa). Pääpalkintona Active hour-paketti Vierumäellä 2 hlö/1vrk (sisältää AH-pakettiin sisältyy majoitus 2 hh:ssa, aamiainen, Vierumäen sporttipassi ja yksi Active Hours –liikuntalippu. majoitus sekä aamiainen Country Clubilla. + 100 euron lahjakortti käytettäväksi esim. illalliseen tai Spa-hoitoon. Arvo yhteensä 250,00 euroa). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.