Oletko pysähtynyt miettimään mitä todellisuudessa suuhusi pistät?

Terveellinen ja vastuullinen ruokavalio rakennetaan yksi valinta kerrallaan.

Ota haaste vastaan Radio Novan ja Atrian kanssa ja tarkkaile kuukauden ajan, mitä suuhusi pistät. Ilmoita itsesi ja haasta ystäväsikin mukaan! Voit voittaa Atrian puhtaat, antibioottivapaat lihat vuodeksi!

Ota haaste vastaan ja jätä yhteystietosi tähän

Atria perhetilan antibioottivapaa possu – Maailman puhtain, siksi myös maukkain!

Suomalainen liha on puhdasta. Atria Perhetiloilla lihan puhtaus on viety vielä askeleen pidemmälle: huolellinen eläinten hoito ja ensiluokkainen ravinto takaavat, että possut eivät tarvitse koskaan antibiootteja. Voit olla varma lihan turvallisuudesta, kun pakkauksessa oleva merkki kertoo täydellisestä antibioottivapaudesta. Pakkauksesta näet myös, miltä tilalta liha on peräisin.

Täysin antibioottivapaiden possujen kasvattaminen vaatii lisätyötä, mutta eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on juuri sitä, mitä Atria Perhetiloilla osataan ja halutaan tehdä.

Uskallamme väittää, että Atria Perhetiloilta tulee maailman puhtainta lihaa. Ja kun liha on puhdasta, se on aina myös maukasta.

Tutustu tarkemmin antibioottivapaan possun tuotantoon täällä

Juolan tilalla possut kasvatetaan antibioottivapaasti. Kurkkaa tilalle tästä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 05.03.- 29.03.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 8 kpl Atrian lahjakortteja (arvo 20 €) sekä yksi pääpalkinto, 650 euron arvoinen Atrian lahjakortti, jolla voi ostaa vuoden ajan antibioottivapaata Atrian lihaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin. Katso yleiset kilpailusäännöt.