Meri, aurinko ja kesän parhaat keikat odottavat Sinua!

Merikylpylä Allas Sea Pool Helsingin Kauppatorin kupeessa kasvattaa merkittävästi kesän konserttien määrää. Tulevana kesänä hiekkarannan, uima-altaiden ja meren ympäröivälle ulkoilmalavalle nousee ulkomaisia artisteja sekä huomattava määrä kotimaisia huippunimiä kesäkuusta elokuulle asti.

Meri, aurinko ja kesän parhaat keikat odottavat Sinua! Valitse suosikkisi Allas Sea Poolin kesän keikoista ja voita liput sinulle ja kaverillesi!

Jaa kilpailu Facebookissa

Valitse suosikkisi Allas Sea Poolin kesän keikoista

(Klikkaa valitaksesi)

9.6. Rival Sons (US)

29.6. Reino Nordin

30.6. Ismo Alanko

4.7. Olavi Uusivirta + Mafia Honey

6.7. Dave Lindholm esittää: kynä & kumppanit

13.7. Pariisin Kevät + Vesta + Kuumaa

18.7. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani + Tilhet, pajut ja muut

20.7. Disco Ensemble + Honningbarna (NO)

26.7. José González (SE)

27.7. Paperi T + View + Ruusut

17.8. Scandinavian Music Group

24.8. Teflon Brothers + Petri Nygård

26.8. Franz Ferdinand (UK)

Seuraava

Allas Sea Pool on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen uniikki hyvinvoinnin ja elämysten keidas Kauppatorin kyljessä, Helsingin keskustassa. Ravintola ja kahvila, sisäpiha, terassit ja mereen rajautuva hiekkaranta muodostavat ainutlaatuisen konserttipaikan, jonka ulkoilmakonserteissa tunnelma vaihtelee alkukesän valoisista illoista ja yöttömistä öistä loppukesän auringonlaskuihin ja syksyn pimeneviin iltoihin.

Katso Altaan konserttiohjelmisto kokonaisuudessaan: www.allasseapool.fi/tapahtumat. Meri, aurinko ja kesän parhaat keikat

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 25.5.-4.7.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 hengen lippupaketteja Allas Sea Poolin kesän konsertteihin (ks. Allas Sea Poolin konserttiohjelmisto kokonaisuudessaan: www.allasseapool.fi/tapahtumat). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.