Supersankarit auttavat aistimaan — äiti tuunasi kuulolaitteen katu-uskottavaksi

07.07.2015 16:32 -

Kuulolaitetta tarvitsevan lapsen äiti käänsi kuulolaitteen nolosta siistiksi. Koristeilla ja uudella muotoilulla apuvälineestä tulee leikkikentän makein asuste.

Sarah Ivermeen ystävä harmitteli, kun hänen tyttärensä ei halunnut käyttää koulussa kuulokojettaan. Ivermee ehdotti laitteen koristelemista tarroilla.

Tästä lähti idea siihen, kuinka tehdä kuulovammaisten lasten apuvälineistä hauskoja, jopa muiden lasten mielestä kadehdittavia.

Ivermeen oman pojan Freddien toinen korva on kuuro ja toisessa kuulo on heikentynyt. Freddie käyttää sisäkorvaistuketta päivittäin. Nykyään eri supersankarit auttavat Freddietä kuulemaan päivän mittaan.

How brilliant. Mum designs #superhero hearing aid for #kids - http://t.co/ohtJv0IX4e #family #health #healthy #deaf pic.twitter.com/nn1Tm0g5xh

— sue firth (@suefirthstress) 7. heinäkuuta 2015

Kuulokojeille ja sisäkorvaistukkeille tarkoitettuja tarroja löytyy Ivermeen Lugs-yrityksen sivuilta. Kuvioita on Angry Birdseistä Hello Kittyyn ja Star Warsista perhosiin ja Turtleseihin.

— Lapset eivät ole ainoastaan tyytyväisiä käyttäessään kuulokojeitaan tai sisäkorvaistukkeitaan, vaan he ovat ylpeitä esitellessään niitä — ja se tekee tästä vaivan arvoista, Ivermee toteaa.

Warm & Fuzzy Alert: Supermom designs superhero hearing aids for kids that need 'em http://t.co/xGHsDYsR5T ~Meredith pic.twitter.com/sd3K4Z8Os1

— CHUM FM (@1045CHUMFM) 7. heinäkuuta 2015

 

Meet the awesome mom who’s helping make kids’ hearing aids look cool http://t.co/KOKVLS9xU1 pic.twitter.com/YExUjbgKcu

— Pixable (@pixable) 6. heinäkuuta 2015

 

Mom takes hearing aids from boring to superhero-cool #lugs http://t.co/cwWYCKREnq pic.twitter.com/dCrHoSrJmo

— HuffPost CA Parents (@hpcaparents) 7. heinäkuuta 2015

 

Katso lisää kuvia täältä.

Kilpailut

Uusimmat