Mikko Leppilampi julkaisi karmaisevan kuvan itsestään: Suuhun lentänyt kiekko katkaisi leukaluun

17.02.2015 06:04 -

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi julkaisi varhain tiistaina melkoisen kuvan sairasvuoteeltaan. Kuvassa mies hymyilee, vaikka tilanne voisi olla todellakin jotain aivan muuta. Urheilua rakastava mies oli saanut kiekon suuhunsa illan jääkiekkoharjoituksissa ja jälki ei ollut hyvää.

"Herään täydellisen kivuttomana ja levänneenä klo 03.00 poikki mennyt leukaluu metallilevyillä korjattuna, kaksi katkennutta etuhammasta poistettuna, kaksi katkennutta alahammasta kiskoilla pelastettuna, huulen reikä parsittuna ja hymy huulilla!", Leppilampi kirjoitti Instagramissa.

Mies osaa löytää tilanteesta huumoria ja positiivista asennetta. Näyttelijä julkaisi todella hurjan kuvan itsestään sairaalasta. Hurjasta tilanteesta huolimatta hän kiittelee sairaalan henkilökuntaa ja lupaa toipua työkuntoon pian.

"Kiekko suuhun, mihinkäs muuhun!; ) Ja nyt vilpitön ja vuolas hehkutus suomalaisesta sairaanhuollosta. Klo 21.20 lätkämatsissa veto suoraan naamaan. Klo 22.15 otetaan vastaan Töölön tapaturma-asemalla. Täydellisen palvelualttiit ja mukavat huippuluokan päivystävät hammaslääkärit ja leukaspesialistit tutkii ja kuvauttaa tilanteen, tuo sairaalavaatteet, hoitajat laittaa tipan, kuljettaa maailman kivoimman anestesialääkäritiimin hoiviin, jotka saatteelee mut leikkaussaliin ja elämäni makoisimpiin uniin klo 00.30. Herään täydellisen kivuttomana ja levänneenä klo 03.00 poikki mennyt leukaluu metallilevyillä korjattuna, kaksi katkennutta etuhammasta poistettuna, kaksi katkennutta alahammasta kiskoilla pelastettuna, huulen reikä parsittuna ja hymy huulilla! Kirurgi Risto Kontio tiiminsä johdolla teki lähtemättömän vaikutuksen, enkä keksi kuinka voisin tarpeeksi näitä maailman luokan ammattilaisia kiittää! Olosuhteisiin nähden täydelllisen positiivinen kokemus. Täällä Suomessa ollaan kyllä todella hyvissä käsissä mitä lääketieteen osaamiseen tulee. Sunnuntaina 1.3. tulen olemaan täydessä vedossa ensimmäisessä Tähdet, tähdet LIVEssä ja se on vain ja ainoastaan Risto Kontion ja muun mua hoitaneen Töölön sairaalan väen ja tottakai hammassuojan ansiota! Kiitos. Kiitos. Kiitos. I salute you! #wearamouthguard#töölönsairaala#suomalaisetlääkärit#ilovefinland".

 

Kiekko suuhun, mihinkäs muuhun!; ) Ja nyt vilpitön ja vuolas hehkutus suomalaisesta sairaanhuollosta. Klo 21.20 lätkämatsissa veto suoraan naamaan. Klo 22.15 otetaan vastaan Töölön tapaturma-asemalla. Täydellisen palvelualttiit ja mukavat huippuluokan päivystävät hammaslääkärit ja leukaspesialistit tutkii ja kuvauttaa tilanteen, tuo sairaalavaatteet, hoitajat laittaa tipan, kuljettaa maailman kivoimman anestesialääkäritiimin hoiviin, jotka saatteelee mut leikkaussaliin ja elämäni makoisimpiin uniin klo 00.30. Herään täydellisen kivuttomana ja levänneenä klo 03.00 poikki mennyt leukaluu metallilevyillä korjattuna, kaksi katkennutta etuhammasta poistettuna, kaksi katkennutta alahammasta kiskoilla pelastettuna, huulen reikä parsittuna ja hymy huulilla! Kirurgi Risto Kontio tiiminsä johdolla teki lähtemättömän vaikutuksen, enkä keksi kuinka voisin tarpeeksi näitä maailman luokan ammattilaisia kiittää! Olosuhteisiin nähden täydelllisen positiivinen kokemus. Täällä Suomessa ollaan kyllä todella hyvissä käsissä mitä lääketieteen osaamiseen tulee. Sunnuntaina 1.3. tulen olemaan täydessä vedossa ensimmäisessä Tähdet, tähdet LIVEssä ja se on vain ja ainoastaan Risto Kontion ja muun mua hoitaneen Töölön sairaalan väen ja tottakai hammassuojan ansiota! Kiitos. Kiitos. Kiitos. I salute you! #wearamouthguard #töölönsairaala #suomalaisetlääkärit #ilovefinland

Kuva, jonka Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) julkaisi16. 02ta 2015 klo 19.14 PST

Mikko Leppilampi on kiireinen mies. Erilaisten projektien lisäksi hän jatkaa 1. maaliskuuta MTV3-kanavalla 2. kauden Tähdet, tähdet -ohjelman juontajana.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat