Auroran uudesta biisistään: Sä hiffaat on vähän tärähtänyt

29.11.2015 20:42 -

Urbaani laulaja-lauluntekijä Aurora Sä hiffaat -kappaleella on mukana valkoisessa naamiossa esiintynyt salaperäinen Keko Salata, eli tuottaja Sakke Aalto.

Novan Kesän ääni -kiertueellakin tänä kesänä esiintynyt Aurorakertoo, että tuottaja Aallon mukaan otto oli luonnollinen  valinta.

– Sakke on laulanut osuuksia myös ensimmäisellä levyllä, kertoo Aurora.

Sä hiffaat -kappaletta artisti kuvailee seuraavasti:

– Se on sekä kepeä ja kupliva että melankolinen, vähän niinkuin minä itse. Samalla Sä hiffaat on vähän ilkikurinen statement musiikkipuristeille. Sen joko hiffaa tai ei!

Auroran elokuussa julkaistu edellinen single Kaikki mitä näät on myynyt kultaa. Tämän lisäksi myös helmikuussa 2014 julkaistun debyyttialbumin Kadotaan kaupunkiin singlet Se Soi ja Eilisen aurinko ovat saavuttaneet kultarajan. Aurora bändeineen on keikkaillut ahkerasti vuoden verran ja esiintyi viime kesänä muun muassa Provinssissa, Ruisrockissa sekä Helsingin Tavastialla.

Aurora tekee muutamia keikkoja vielä loppuvuodesta, mutta keskittyy sen jälkeen alkuvuodesta työstämään toisen albuminsa loppuun. Vielä nimeämätön pitkäsoitto ilmestyy ensi keväänä.

– Kirjoitin biisejä koko kevään ja festarikesän ajan tien päällä, takahuoneissa ja hotellihuoneissa. Pienen hengähdystauon jälkeen kaivoin kaiken esiin ja totesin, että kaikki hyvät biisit eivät edes mahdu levylle! Levy on siis tosi hyvällä mallilla. Olen nostanut toisen levyn kohdalla riman aika paljon korkeammalle, kertoo Aurora.

Kakkoslevyä työstetään Sakke Aallon, Nopsajalan ja Auroran oman livebändin kanssa.

– Erityisen innoissani olen viimeksi mainitusta. On aivan huikea tunne avata oma sävelarkkunsa, ottaa sieltä kaikki mistä itse pitää eniten, ja sitten viedä oma tuotanto huippumuusikoiden soitettavaksi! Olen ottanut rutkasti enemmän sävellys- ja sovitusvastuuta uudella levyllä. On ihanaa toteuttaa omaa muusikkouttaan ja visioitaan.

Auroran keikat:

4.12.2015 Amarillo, Lappeenranta

11.12.2015 Papana, Inari

12.12.2015 Night Factory, Harjavalta

26.12.2015 m/s Viking Grace, Paluumatka, Turku

12.2.2016 Himos Areena, Jämsä

13.2.2016 Seurahuone, Sastamala

 

Kuva: Sony Music

(Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat