Hansonit vain komistuvat vuosi vuodelta - katso tuoreet kuvat kolmikosta

Hanson-yhtyeen kolme veljestä ovat vuosien mittaan vain hurmannut lukemattomia faneja ympäri maailmaa.

29 uskomusta onnesta ja epäonnesta - näihin suomalaiset uskovat

Unessa nähdyt voittonumerot, onnekkaat pelihousut ja sateenvarjon avaaminen sisällä. Muun muassa näiden asioiden suomalaiset uskovat tuottavan onnea – tai epäonnea.

9-vuotiaan tytön My Heart Will Go On -vedosta hurja nettihitti - katso ja hämmästy

Celine Tam -niminen tyttö sai yleisön osoittamaan suosiotaan seisaallaan.

Suosittelemme

Kooste aamulta: Voimakkaita käyriä ja höyryäviä hormoneja – kuuntele Astro-Akin rakkausennusteet!

Oli juhannuslöylyjen aika. Minkä normaalista poikkeavan järkytyksen iltapäivälehdet tarjosivat? Minkä pommin Paavo Väyrynen oli tällä kertaa tiputtanut? Edellisenä päivänä suuresta suosiosta nauttinut Astro-Aki teki paluun ja ennusti kuuntelijoille rakkaushoroskooppeja. Kuuntele aamun parhaat palat yläpuolelta.

Aki Linnanahde Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtajalle Simon Elolle: "Uhriutumisenne on oksettavaa"

Kaupalliset yhteistyöt

Unessa nähdyt voittonumerot, onnekkaat pelihousut ja sateenvarjon avaaminen sisällä. Muun muassa näiden asioiden suomalaiset uskovat tuottavan onnea – tai epäonnea.
Jäätkö tänä vuonna juhannukseksi kaupunkiin? Kokoa ystävät ympärillesi, pakatkaa koriin helpot ja herkulliset eväät ja pystyttäkää piknik omalle pihalle, metsään, puistoon tai rannalle.
Niina Backman rohkaisi mielensä ja kävi näönkorjausleikkauksessa. Elämä leikkauksen jälkeen on tuntunut vapauttavalta.
Järjestätkö juhlat aina samalla kaavalla, vai kaipaisitko uusia ideoita tarjoiluihin? Nappaa tästä vinkit tuleviin juhlakattauksiin.
Kevät on täynnä juhlia, eikä kaikkiin niistä tarvita edes syytä. Skoolatkaa ystävien kanssa vaikka kesän tulolle tai ystävyydellenne ja vetäkää sushi-överit ruokabloggaaja Mari Moilasen taivaallisilla resepteillä.
Viikonlopun grillailuun sopii hampurilaiset. Jokainen saa koota oman purilaisensa omien mieltymysten mukaan.
Anssi Honkanen matkustaa nykyään pääosin lapsensa ehdoilla.
Fish tacos on yksi meksikolaisen keittiön helmistä. Monesti törmäät paneroituihin kalapaloihin. Mutta, olen syönyt monesti tällaista terveellisempää ja myös helpompaa versiota. Tämä syntyy todella edullisesti hauesta, joka sopii tähän erinomaisesti. Meillä koko perhe oli täysin myytyjä näistä!