Kuva: AOP

Lost-komistus paljastaa pitkän avioliiton salaisuuden: "Välillä sovimme, että olemme vain ystäviä"

18.01.2017 15:45 - Senja Rapila

Josh Holloway, 47, on ollut vaimonsa kanssa yhdessä jo 18 vuoden ajan.

Näyttelijä Josh Holloway, 47, on perhekeskeinen mies. Näyttelijäkomistus on ollut vaimonsa Yessican kanssa naimisissa jo 12 vuotta ja pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, poika Hunter Lee, 2, sekä tytär Java Kumala, 7. 

Jotta pitkän suhteen voi saada toimimaan, Hollowayn mukaan elämänkumppanin tulee olla ennen kaikkea paras ystävä.

- Tarvitset jonkun, jonka kanssa ei tarvitse aina olla romanttinen. Vaimoni ja minä olemme olleet yhdessä 18 vuotta, joten välillä vain sovimme niin, että ollaan nyt vain ystäviä. Se poistaa paineet, hän kertoi haastattelussa.

Kun Hollowayltä puolestaan kysyttiin sitä, mikä on tämän seksikkäin ominaisuus, nauroi Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä huvittuneena kysymykselle.

- Voi luoja, ei mikään - olen niin hölmö! Olen todella hyvä isä. Onko se seksikästä? Olen täysin rakastunut lapsiini ja osallistun heidän elämiinsä jokaisella tasolla.

Koko perhe nukkuu samassa huoneessa

Monet naiset charmikkaalla ulkonäöllään hurmannut näyttelijä on myös kertonut nukkuvansa perheensä kanssa samassa huoneessa. Täten hän voi joka aamu ihailla sitä, mitä hänellä on.

- Me kaikki nukumme kotona samassa huoneessa, joten kun herään, ajattelen että kuinka kauniita lapseni ovat, kun he nukkuvat, Holloway kertoo.

- Ja myös sitä, kuinka rasittavaa se voi olla, kun he heräävät, hän vitsailee.

Vaikka Holloway tunnetaan parhaiten roolistaan televisiosarjassa Lost, hän on myös näytellyt elokuvissa Paranoia sekä Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Lähde: People

Lue myös: Huippumalli ja Star Wars -komistus löysivät toisensa - ikäeroa 12 vuotta

Kilpailut

Uusimmat