Kuva: Senja Rapila

Juno pettämiskohusta Me Naisille: "Olen ihminen, joka tekee virheitä"

29.09.2016 10:45 - Senni Loikala

Räppäri kertoo Me Naisille, miten hän itse suhtautuu menneeseen pettämiskohuunsa.

Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, 29, kertoo Me Naisille antamassaan haastattelussa, ettei hän ole ylpeä pettämisestään. Juno oli pika-avioliitossa artisti Janna Hurmerinnan kanssa. Pari meni naimisiin viime elokuussa, ja Hurmerinta jätti avioeropaperit käräjäoikeuteen helmikuussa sen jälkeen, kun Junon pettäminen kävi ilmi.

- En tietenkään ole ylpeä teoistani, olisihan asian voinut paremminkin hoitaa. Kai se oli sen hetkisen Jonin tapa ratkaista joitain juttuja. En sano olevani sitoutumiskammoinen, mutta elämän mittapuulla olen vielä aika nuori. En silti voi tapahtuneelle enää mitään, se on ollutta ja mennyttä, Juno kertoo.

Hän sanoo myös, ettei ole vielä käsitellyt asiaa itsensä kanssa loppuun saakka.

- Voi olla, että ajattelen tekemisistäni eri tavalla vuoden päästä, kun tästä kaikesta on kulunut enemmän aikaa. Nyt asia on vielä itselleni vähän liian tuore käsiteltäväksi.

Pitkät rastat ja tatuointeja omaava räppäri kertoo, että ihmisillä on hänestä usein tietynlainen mielikuva - eikä se ole aina positiivinen.

- Mielikuva minusta on, että olen maahanmuuttajan näköinen pilveä polttava tyyppi. Kaipa jengi pitää minua pahana poikana, mutta mielestäni olen aika kiltti. Olen vain ihminen, joka tekee virheitä, Juno tuumaa.

Lue myös: Juno rajusta menneisyydestään: Näki vierestä, kun mieheltä viillettiin kurkku auki

Lue myös: Elokuun Juno paljastaa erikoisen haaveensa: Haluan kenkäsuunnittelijaksi

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat