Kuva: AOP

Jared Leto palaamassa Jokeri-rooliinsa? Julkaisi salaperäisiä kuvia

20.01.2017 14:00 - Senja Rapila

Näyttelijä on jo aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa näytellä tulevissa DC Comicsin sarjakuviin perustuvissa elokuvissa.

Näyttelijä Jared Leto, 45, näytteli viime vuonna ilmestyneessä Suicide Squad -elokuvassa Jokeria. Vaikka monet epäilivätkin miehen suoritusta ja vertasivat sitä edesmenneen Heath Ledgerin Jokeri-rooliin elokuvassa Yön ritari, sai Leto elokuvan julkaisun jälkeen ylistystä roolisuorituksestaan.

Monet olivat kuitenkin pettyneitä siihen, kuinka vähän elokuvassa oli loppupeleissä Jokeri-aiheisia kohtauksia. Sen vuoksi onkin toivottu, että tulevaisuudessa Jokerista tultaisiin tekemään oma elokuva.

Nyt huhumylly uuden Jokeri-roolin ympärille on virittynyt, kun Leto julkaisi vihjailevia kuvia Snapchat-tilillään. Voit katsoa kuvat alapuolelta.

Leton Suicide Squad -kollega Margot Robbie on tällä hetkellä työstämässä uutta Gotham City Sirens -elokuvaa, joka keskittyy pelkästään DC Comicsin tunnetuimpiin naispahiksiin. Robbien hahmo on Harley Quinn, joka on Jokerin on-off -rakastaja. Yksi mahdollisuus voi siis olla, että Jokeri näyttäytyy tässä elokuvassa.

Jotkut fanit ovat myös spekuloineet, josko Jokerilta saataisiin vihdoin oma, toivottu elokuva. Leto on kertonut aiemmin halukkuutensa näytellä tulevissa DC Comics -sarjakuviin perustuvissa elokuvissa Jokeria.

Voiko siis olla, että Leto tullaan näkemään vielä lähiaikoina uudessa Jokeri-roolissa? Se jää nähtäväksi. 

Alapuolella Leton lisäämä kuva itsestään Jokerina elokuvassa Suicide Squad.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijätär: "Pelkäsin, että Jared Leto hakkaa minut"

Kilpailut

Uusimmat