Kuva: Senja Rapila

IS: Uutisvuodon jättävä Jari Tervo paljastaa lempimuistonsa suosikkiohjelmasta!

13.01.2017 07:41 - Senni Loikala

Jari Tervo muistelee, kuinka hän kehotti ohjelmassa vieraillutta Matti Vanhasta iskemään lähetyksessä silmää kameralle. Näin Vanhanen myös teki.

Ylellä esitettävän viihteellisen tietokilpailun Uutisvuodon vakikasvo Jari Tervo, 57, kertoi torstaina, että hän jättää suosikkiohjelman 19 vuoden jälkeen. Viimeinen jakso, jossa Tervo ruotii uutisia, nähdään 3. kesäkuuta.

- Ei synny mitään uutta, jos juuttuu vanhaan, Tervo kommentoi päätöstään Ilta-Sanomille.

Tervo kertoo, että jatkossa hän tulee ainakin jatkamaan kaunokirjallisten teosten kirjoittamista. Hän myös paljastaa yhden kultaisimmista muistoistaan Uutisvuodosta. Se liittyy ohjelmassa ennen presidentinvaaleja vierailleeseen Matti Vanhaseen.

- Istuva pääministeri Matti Vanhanen tuli Uutisvuotoon joukkueeseeni. Hän oli kepun presidenttiehdokas. Hän oli pukeutunut leppoisasti valtionmiesmäisesti villapuseroon. Neuvoin häntä katsomaan suoraan kameraan ja iskemään silmää. Näin hän saisi satatuhatta naisääntä lisää. Ja niin pääministeri iski silmää. Television valta on vahva, muttei mahdoton. Vanhanen tuli presidentinvaaleissa kolmanneksi, Tervo muistelee.

Jari Tervo ruotii uutisia suosikkiohjelmassa viimeisen kerran kesäkuun alussa. (kuva: Senja Rapila)

Uutisvuodon alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Tervon lisäksi Peter Nyman sekä Tommy Tabermann. IS tavoitti myös Nymanin kommentoimaan Tervon lähtöpäätöstä.

- Nyt kun kaikki kolme alkuperäistä on poistunut, niin me ollaan ikään kuin se kirves, josta on vaihdettu kaikki osat. Sen voi edelleen nähdä samana, mutta sen voi myös nähdä täysin uutena, Nyman sanoo.

Tervo nousi joulukuussa otsikoihin kommentoituaan sivaltavasti iskelmälaulaja Dannyn, 74, sekä tangokuningatar Erika Vikmanin, 23, parisuhdetta. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat