Kuva: Mika Parikka

Emeli Sandé muistelee Suomen visiittiään: "Muistan vieraanvaraisuuden erittäin hyvin"

26.10.2016 20:45 - Mika Parikka

Yksi tämän hetken suurimpia naisartisteja on brittiartisti Emeli Sandé, joka esiintyi Suomessa Porin Jazzeilla 2012. Naisella on erittäin hyvät muistot visiitistään.

Emeli Sandé on saavuttanut nopeasti paikkansa suurimpien naislaulajien joukossa. Naisen suosiosta kertoo jotain se, että hänen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbuminsa Our Version Of Events rikkoi The Beatlesin 50 vuotta vanhan ennätyksen pisimpään Brittien top 10 -listalla pysyneenä albumina. Levy oli listalla kaikkiaan 63 viikkoa.

Nainen on vieraillut Suomessa kaksi kahdesti, mutta vain kerran kunnollisella keikalla. Tämä tapahtui Porin Jazzeilla vuonna 2012. Naiselle jäi matkasta hyvät muistot:

- Muistan suomalaisten vieraanvaraisuuden erittäin hyvin. Olin paikassa, jossa en ollut ikinä ennen ollut. Pukuhuone oli tehty erittäin henkilökohtaiseksi ja ihmiset ottivat minut lämpimästi vastaan. Päivän aikana meillä oli myös aikaa hengailla ja katsella maisemia. Muista matkan rauhalliseksi ja koin olevani tervetullut. Toivon, että voin tulla nopeasti takaisin!

Toinen Suomen esiintymisistä tapahtui Emma-gaalassa. Sande esiintyi kiertueensa viimeisenä etappina tällä kerralla Tukholmassa, mutta Suomessa häntä ei nähty. Nainen lupaa kuitenkin, että meidänkin aikamme tulee vielä:

- Toivottavasti pian! Aion palata tien päälle ensi vuonna ja toivottavasti pääsen silloin myös Suomeen.

Fanikuntaa Emeli Sandélla kyllä riittää. Naisen musiikkivideoita on katsottu YouTubessa kymmeniä miljoonia kertoja. Jotkut faneista ovat varsin intohimoisia ja menevät jopa äärimmäisyyksiin:

- Joskus ajat sitten, ennen ensimmäisen albumin julkaisua olin Bristolissa ja eräs tyttö pyysi minua kirjoittamaan nimikirjoituksen hänen käteensä. Olin vain, että jee todellakin ja tein siitä todella suuren. Tyttö oli innoissaan ja ilmoitti tatuoivansa nimikirjoituksen käteensä. Se oli todella suuri! Jos olisin tiennyt tatuointiaikeista, en olisi todellakaan tehnyt siitä niin suurta, Sandé nauraa.

Mutta pitikö fani sanansa?

- Seuraavan kerran kun tapasin hänet, oli tatuoinnista tullut totta, Sandé päättää.

Lue myös: Laulajakaunotar Ciara on raskaana - julkaisi kauniin odotuskuvan

Kilpailut

Uusimmat