Elastisen ystävät artistin isyydestä - "Nyt se on menoa!"

05.10.2016 18:00 - Senja Rapila

Vaikka tähtiartistin lähipiiri onkin innoissaan tulevasta lapsesta, Elastinen kertoo, että useat ovat repineet aiheesta paljon huumoria.

Viime kuun puolella koko Suomelle selvisi, että Elastisesta, 35, on tulossa isä. Radio Novan Iltapäivän haastattelussa Anssi Honkanen ja Niina Backman kysyivät suomalaisten suosikkiartistilta sitä, että millainen kasvattaja hänestä tulee.

- Alitajuisesti ehkä olen saanut tavallisen kasvatuksen kotona. Kaikki se varmaan heijastuu minusta, luulen että minun elämäni nojaa aika sellaisiin tavallisiin arvoihin, Elastinen pohti.

Lähipiiriltä tuleva isä ei ole kuitenkaan vielä saanut neuvoja lapsen kasvattamiseen. Sen sijaan monet ovat innostuneet ajatuksesta, että artisti tulee menettämään monet yöunet lapsen takia.

- Ennen lapsen tuloa kaikki hehkuttaa, että se on kaikista ihaninta, mutta heti kun he saavat kuulla vauvan tulosta, he ovat että 'Haaa! Et enää ikinä nuku koko yötä! Nyt se on menoa!', Elastinen nauroi.

Elastisen Voimavirta-konserttisalikiertue alkaa Kauhajoelta 5.11. ja jatkuu koko marraskuun ajan. Radio Novan kilpailuihin osallistumalla on mahdollisuus voittaa lippuja Voimavirta-kiertueelle

Lue myös: Vauvahuumaa! Blake Lively ja Ryan Reynolds saivat toisen lapsensa

Lue myös: IL: Tuukka Temonen tekee elokuvan Jari Sarasvuosta - mies itse ei mukana prosessissa

Kilpailut

Uusimmat