Kuva: YouTube

Disney-fanit huomio: Tältä näyttää uusi Kaunotar ja hirviö -elokuva!

24.05.2016 18:00 - Mikko Räsänen

Disneyn yksi rakastetuimmista animaatioiosta muuttuu oikeaksi elokuvaksi.

Kaunotar ja hirviö on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista Disney-piirretyistä. Vuonna 1991 ensi-iltaan tullut elokuva oli ensimmäinen animaatio, joka on koskaan päässyt Oscar-ehdokkaaksi vuoden parhaan elokuvan kategoriassa. Sitä palkintoa elokuva ei lopulta voittanut, mutta sai parhaan musiikin ja parhaan yksittäisen kappaleen Oscarit. 

Tarina hirviöksi muuttuneesta prinssistä ja Belle-neidosta itketti jo animaationa miljoonia. Kyynelkanavat aukeavat taas ensi vuonna, sillä keväällä 2017 Kaunotar ja hirviö palaa taas valkokankaalle, mutta tällä kertaa oikeana elokuvana. Rakastettu animaatio on kuvattu oikeaksi elokuvaksi näyttelijöiden kanssa, ja tarinan takana on palkittu musiikki.

Elokuvasta on nyt julkaistu traileri, joka lisännee fanien odotusta entisestään. Katso se alta.

Elokuvan näyttelijäkaarti on nimekäs. Belleä näyttelee Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson ja hirviötä Dan Stevens, joka on Suomessa tuttu Downton Abbey -sarjan edesmenneenä Matthew Crawleyna. Sivurooleihin on kiinnitetty muun muassa Ewan McGregor, Sir Ian McKellen, Emma Thompson, Stanley Tucci, Kevin Kline ja Luke Evans

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuka Disney-prinsessa olisit - ja mitä se luonteestasi kertoo

Lue myös: Tiedätkö Disney-prinsessojen iät? Kahdeksan yllättävää faktaa suosikkipiirretyistä

Kilpailut

Uusimmat