Kuva: Mikko Räsänen

Anna: Roope Salminen suosittelee alkoholinkäytön vähentämistä jokaiselle: "Jallu ei maailmasta lopu!"

20.02.2017 19:30 - Senja Rapila

27-vuotias Salminen on tänä keväänä kiireinen mies, joka huolehtii jaksamisestaan muun muassa personal trainerin avulla.

Näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 27, on kertonut Anna-lehden haastattelussa, että on hiljalleen luopunut turhan railakkaasta elämäntyylistään ja sen sijaan palkannut itselleen personal trainerin.

- Käyn lenkillä ja salilla useamman kerran viikossa ja kovasti pt minua patistaa, mikä on tietenkin hyvä homma. Suosittelen pt:tä kyllä kaikille, joilla on siihen mahdollisuus, Roope Salminen on ylistänyt Anna-lehdessä.

Hän ei kuitenkaan pyri kasvattamaan lihaksiaan, vaan tavoittelee enemmänkin hyvää yleiskuntoa.

- Ei minulla ole mitään sen kummempia tavoitteita. Olen aina ollut narukäsi ja varmaan tulen aina olemaankin. Itsekurini ei riitä siihen, että olisin samanlaisessa kunnossa kuin Elastinen, Roope on kuitannut.

Kyseessä oli väistämätön päätös jaksamisen kannalta, sillä Salminen nähdään kevään aikana muun muassa Putouksessa, Bumtsibumissa sekä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Lisäksi hän on aktiivinen improryhmänsä Kolinan kanssa, sekä tekee musiikkia Roope Salminen ja koirat -yhtyeensä kanssa. 

- Pt auttaa jaksamisessa ja siinä, etten pöhöty ihan täysin. Tämä on esteettinen ala.

"Juomattomuutta suosittelen ihan kaikille"

Suomalaisten suosikkijuontaja on kertonut aiemmin, että hänellä on synnynnäinen sydänvika. Myös tämä on yksi syy siihen, miksi Salminen on jättänyt liian juhlimisen ja tyytyy sen sijaan rauhalliseen elämään ja suhteellisen säännöllisiin elintapoihin avopuolisonsa, kauniin entisen Miss Suomi Sara Siepin kanssa.

- Tällä alalla säännöllisten elintapojen noudattaminen on hankalaa kun keikat saattavat loppua aamuyöllä. Tietenkin keikkareissut ovat vähemmän rankkoja, jos ei dokaa. Juomattomuutta suosittelen ihan kaikille – uransa alussakin oleville muusikoille. Jallu ei maailmasta lopu, Roope on kertonut.

- Tietenkin omalla kohdallani säännöllisten elintapojen noudattamisessa tai ainakin niiden tavoittelussa helpottaa se, että tiedän kuolevani punttisalille, jos vedän edellisenä iltana jurrit.

Lähde: Anna

Lue myös: Roope Salminen vitsailee Allahista somessa: "Kiitos myös isän geeneille..."

Lue myös: Arrow-komistus löysi rinnalleen seksikkään floristin - julkaisi suloisen kuvan

Lue myös: Sami Hedbergin tähdittämän Konttori-sarjan traileri julkaistiin - katso

Kilpailut

Uusimmat