Kuva: Mikko Räsänen

Aki Linnanahde hävisi vedon: Joutuu pyöräilemään Helsingistä Mikkeliin!

08.03.2017 08:45 - Reija Saarinen

Tarkka ajankohta ei ole vielä selvillä.

Radio Novan aamuista tuttu Aki Linnanahde joutuu piakkoin lunastamaan lupauksensa, jonka hän teki vedonlyönnin tiimellyksessä. Linnanahde siis lupasi, että jos tätä nykyä SM-liigassa pelaava Mikkelin Jukurit on runkosarjassa 12 parhaan joukossa, hän polkee Helsingistä Mikkeliin.

Kaiken kaikkiaan matkaa on taitettavana reilut pari sataa kilometriä.

- Matkaa en ihan tarkalleen tiedä, olin jostain kuulevinani, että joku 230 kilometriä. Tässähän on kuitenkin myös sellainen haaste, että en tietenkään voi suorinta moottoritietä polkupyörällä kulkea, joten saa nähdä miten paljon lisäkilometrejä tulee. Sen kyllä tiedän, että siitä tulee hurja reissu.

Jännityselementtejä on myös matkan varrella monia, yksi niistä on tietenkin se, että miten kovilla takapuoli tulee olemaan.

- Jännittää tietenkin se, että kestääkö perse, kestääkö kasetti, kestääkö polvi, kun se ei ole missään parhaimmassa kunnossa. Paljon on siis kysymysmerkkejä. Pitää kuitenkin todeta, että tämä ei ole mikään teräsmieskisa, eli se ei tule olemaan mikään päivän rykäsy, vaan kyllä siinä on telttayö välissä.

Vaikka tappio kirvelee, ei Linnanahde usko lopettavansa vedonlyöntiä vielä tähänkään.

- Tämä on kyllä yksi tyhmimmistä vedoista, joita on tullut tehtyä. Sen muistaa aina hetken aikaa, kunnes tulee se seuraava spontaani tilanne. Täytyy kyllä arvostaa tukea mitä olen saanut kuuntelijoilta ja Mikkelistä. Erään Jukuri-pelaajan kanssa juttelin viikonloppuna ja hän sanoi, että tietenkin yritetään pelata niin, että voitetaan joka peli, mutta ei tämä hyvältä sun kannalta näytä, Linnanahde naurahtaa.

Radio Novan Aamu arkisin 6-10

Liity Radio Novan aamun Facebook-ryhmään täällä.

Lue myös: Aki Linnanahde hankki silmälasit - katso, miltä miehen uusi tyyli näyttää

Kilpailut

Uusimmat