Kuva: Essi Nylund

Terhi Kokkosen Vain elämää -esiintymisestä ensimmäinen maistiainen - katso video

19.04.2018 11:05 - Iiro Myllymäki

Kuvauksista poistettu Kokkonen avautuu videolla muun muassa julkisuuskuvastaan.

Vain elämää -kaudelta kesken kuvausten poistettu Terhi Kokkonen ehti kuvata Espanjassa oman päivänsä, jolloin muut artistit esittävät hänen kappaleitaan. Ultra Brasta ja Scandinavian Music Groupista tutun Kokkosen Vain elämää -esiintymisestä on nyt julkaistu ensimmäinen maistiainen videon muodossa.

Vain elämää -sarjan Instagram-tilillä nähdään video, jossa Kokkonen kertoo, miten hänestä ei alun perin pitänyt tulla muusikkoa.

- Sekin oli vähän sellainen vahinko, että ei musta pitänyt tulla esiintyjää eikä laulajaa. Eikä se oikeastaan kiinnostanut mua mitenkään, Kokkonen sanoo.

Videolla Kokkonen puhuu myös julkisuuskuvastaan.

- Musta tuntuu, että mulla on useampia julkisuuskuvia. Se on semmoinen loputon ristiriita sen ujouden ja yksinolon kaipuun ja sitten toisaalta sen esiintymisen välillä, Kokkonen sanoo.

Katso video alta tai tästä linkistä.

Terhi Kokkonen on kertonut Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa, miksi hänen ja ohjelman tuotantoyhtiön sukset menivät kuvauksissa ristiin. Terhi Kokkosta yllätti kuvauksissa, miten paljon siellä edellytettiin oman itsensä avaamista sen sijaan, että kyse olisi ollut puhtaasti musiikista.

- Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen rajan, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen sanoi.

Terhi Kokkonen olisi halunnut jäädä kuvauksiin, mutta tuotantoyhtiö päätti poistaa Kokkosen kuvaksista kesken kaiken.

Lue myös: HS: Terhi Kokkonen paljastaa, miksi poistui Vain elämää -kuvauksista – Ohjelman tekotapa yllätti

Kilpailut

Uusimmat