Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian heitti pettäjämiehen ulos kodistaan - huolehtii tyttärestään yksin

19.04.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.

Juuri esikoisensa synnyttäneen, Khloé Kardashianin, 33, ensimmäisiä äitiyspäiviä ovat varjostaneet ongelmat parisuhteessa. Hänen True-tyttären isä, Tristan Thompson jäi nimittäin kiinni pettämisestä usean eri naisen kanssa. 

Kardashian päästi Thompsonin synnytyssaliin, joten fanit olivat varmoja siitä, että nainen on antanut anteeksi miehelleen. Näin ei kuitenkaan ole, koska Kardashian on potkaissut Thompsonin pois parin yhteisestä kodista. Nainen on huolehtinut alle viikon ikäisestä tyttärestään itse. 

Pari ei ole kuitenkaan virallisesti eronnut vaan Daily Mail -julkaisun mukaan nainen haluaa hengähdystauon, jotta hän voi miettiä antaako hän todella anteeksi pettäjämiehelle. Thompson on lähipiirin mukaan ollut erittäin katuvainen tekojensa vuoksi. 

Kardashian on asettunut tällä hetkellä Clevelandiin, koska hän haluaa viettää aikaa tyttärensä kanssa ja luoda siteen häneen. 

- Hän koettaa parhaansa mukaan olla ajattelematta nyt pettämistä, koska se voisi viedä pois hohtoa hänen yhdestä elämänsä tärkeimmästä hetkestä, lähde paljastaa. 

Lue myös: Khloé Kardashianin vastasyntyneellä lapsella on jo oma Instagram-tili

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat