Kuva: AOP

Jim Carrey sekoili haastattelussa - laukoi hämmentäviä kommentteja julkkiksista

12.09.2017 07:26 - Anna Hopi

Huippukoomikko Jim Carrey puhui sekavia punaisella matolla.

Koomikko Jim Carrey on kuuluisa sanavalmiudestaan, ja mies on tottunut haastattelujen antaja. Kerroimme äskettäin miehen kasvojen muuttuneen radikaalisti - lue juttu täältä. Nyt tähti on hämmentänyt todenteolla haastattelijaansa punaisella matolla. Muotilehti Harper's Bazaarin Ikonit-tapahtumassa mies äityi pohtimaan syntyjä syviä E! Newsin Cat Sadlerin haastattelussa. 

Carrey aloitti haastattelun kiertämällä kehää toimittajan ympärillä. Tähti piti sen jälkeen pitkän puheenvuoron siitä, miten merkityksettömään tapahtumaan on tullut vierailemaan. Hänen mukaansa syy on se, ettei ikoneita ole oikeasti olemassa.

- Millään tällä ei ole merkitystä. Halusin löytää kaikkein merkityksettömimmän tapahtuman, ja tässä minä nyt olen, Carrey avautui toimittajalle.

Sadler muistutti koomikkoa siitä, että paikan päällä juhlistetaan ikoneita. Carreyn höyryäminen vain yltyi tästä.

- Juhlitaan ikoneita, symboleja? Sehän on absoluuttisesti matalamielisintä, mitä voimme keksiä. Ne ovat, no, symboleita. Uskotko sinä sitten niihin? Minä uskon persoonallisuuksiin. En usko, että sinä olet edes olemassa, mutta ilmassa on ihana tuoksu, Carrey tilitti.

"Ei ole mitään minua"

Kun toimittaja penäsi ikoneiden valta-asemasta, jolla voidaan muuttaa ihmisten ajatuksia, Carrey kertoi, ettei usko ikoneihin ollenkaan.

- Minä en usko ikoneihin, enkä symboleihin. En usko edes ihmisiin. Minun mielestäni rauha löytyy persoonien takaa. Se on siellä valepuvussa. Se on sen punaisen s-kirjaimen takana, joka sinullakin on rinnassasi ja luulet, että luodit kimpoavat siitä. Uskon, että olemme energiakenttiä, jotka tanssivat itsestään. Ja, huh, en edes välitä, Carrey kertoi.

Kun toimittaja yritti kehua Jim Carreyn pukeutumista, mies paasasi, ettei ole pukeutunut, koska hän ei ole olemassa.

Hämmentynyt Sadler yritti kääntää puheen Carreyn pukeutumiseen. Siitäkään ei ollut hyötyä.

- En minä ole pukeutunut. Ei ole mitään minua. Asioita vain tapahtuu, hän jatkoi.

Katso videotwiitti täältä tai alta.

Kilpailut

Uusimmat