Kuva: Senja Rapila

TV-ohjelman kuvaukset pitivät Antti Holman kiireisenä - laihtui 10 kiloa!

29.05.2017 12:23 - Anna Hopi

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjassa oli hetkiä jolloin näyttelijän kunto joutui koetukselle.

Antti Holma tullaan näkemään ensi syksynä MTV3-kanavalla Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa. Näyttelijä tutustui kuvauksissa erilaisiin maihin Islannista Australiaan ja myös erilaisiin asumisympäristöihin.

- Siinä matkatessa näki niin paljon, että jossain vaiheessa runsaudenpaljouden takia totesi vaan, että "tässä taas uusi hieno suolajärvi, jossa on jotain flamingoja." Ei osannut enää arvostaa, kun tuli ylitarjontaa hienoudessa, Holma tunnustaa.

- Riossa kiipesimme sellaisen favelan läpi mäelle. Meinasin kuolla siihen kuumuuteen, kun kävelimme sinne. Sitten kun pääsi kukkulan laelle ja näki sieltä koko Rio De Janeiron kauniin maiseman, se oli sen arvoista. Se oli erityinen kokemus.

Antti Holma ja #maastamuuttajat ensi syksynä Maikkarilla! ????????????????

Henkilön Antti Holma (@anttiholma) jakama julkaisu


"Skrodelta näyttäminen ei vaadi paljoa työtä"

Näyttelijä myöntää, että sarjan kuvauksissa oli hetkiä, jolloin oma kunto joutui koetukselle.

- Minähän vaan näytän siltä, että olen hyvässä kunnossa. Olen sellainen "punttirunkku", että teen kuntosaliliikkeitä laiskan miehen mentaliteetilla. Minulle ei tule ikinä hiki treenatessa, mies veistelee pilke silmäkulmassa.

- Jos haluaa näyttää skrodelta, ei tarvitse treenata kovin paljoa. Sellainen juokseminen ja aerobinen kunto vaatii enemmän työtä. Olen juuri sellainen tyyppi, että kävelen mäen päälle Riossa ja olen ihan kuollut. Mutta puolustuksekseni sanon, että niin olivat kyllä muutkin!

(kuva: Hanna-Maria Grönlund)

"Laihdun, jos en syö kunnolla"

Viime aikoina laihtunut tähti kertaa elämäntapojaan. Hän sanoo katsovansa jonkin verran sen perään, mitä syö.

- Siitä se lähtee, mättöä ei voi syödä kovin paljoa. Mutta kovin paljoa treeniä ei viikkoon tarvitse, jos treenaa kovaa ja säännöllisesti. Juttu on se, että ne treenit pitää tehdä aina, ei voi laiskotella. Minulta lähti kymmenen kiloa painosta, kun on ollut noita matkoja ja en ole voinut treenata säännöllisesti. Olen ollut viikkoja jossain hevonskutsissa, enkä ole päässyt treenaamaan, Holma sanoo.

- Kuulun myös niihin ihmisiin, joilta lähtee helposti viisikin kiloa painoa, jos en mieti kunnolla, mitä syön.

(kuva: Senja Rapila)

Antti Holma ja maastamuuttajat MTV3-kanavalla syksyllä 2017.

Antti Holma huomasi äskettäin syövän, jota luuli alunperin syyläksi. Onneksi näyttelijä selvisi asiasta säikähdyksellä. Lue asiasta lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat