Kuva: MTV Katsomo

Ensitreffit alttarilla -pari uusii vihkivalansa: "Emme vain mahdu viimekesäisiin hääasuihimme"

28.04.2017 10:45 - Senni Loikala

Suosikkiohjelman kautta toisensa löytäneet Tiina ja Samuel ovat järjestämässä itselleen kesähäitä, joissa he uusivat vihkivalansa.

Tiina ja Samuel olivat yksi Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannen kauden pareista, jotka menivät naimisiin viime kesänä. Pariskunta rakastui nopeasti ja kuvausten loputtua Samuel muutti Tiinan luokse Tikkurilaan, uutisoi MTV.

- Elämme tavallista arkea, mutta silti tuntuu, että suhteemme on pysynyt uutena ja jännittävänä. Nytkin pääsemme viettämään ensimmäistä yhteistä vappua. Meillä on siis monia uusia ja yhteisiä perinteitä vielä luotavana, Tiina kertoo Maikkarille.

Pariskunta aikoo pian myös uusia vihkivalansa. He järjestävät tulevana kesänä kesähäät ja järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa.

- Tarkoituksenamme on järjestää ystäville ja sukulaisille hyvät bileet, joissa olemme itse mukana alusta loppuun saakka. Kutsut on jo lähetetty. Nyt vielä mietitään menua ja ohjelmaa, Tiina selvittää. 

Yksi ongelma pariskunnalla kuitenkin on: He eivät enää mahdu samoihin hääasuihinsa, joissa he menivät naimisiin viime kesänä.

- Mehän päätimme, että pukeudumme niihin samoihin asuihin, missä menimme ensimmäisen kerran naimisiin viime kesänä. Nyt vain haasteena on se, että emme kumpikaan mahdu niihin. Kohta täytyy varmaan ruveta jääpaladieetille, koska nyt todella kävi niin, että rakas meistä molemmista tuli pullukoita, Tiina naurahtaa. 

Lue myös: Suloiset sanattomat tavat, joilla mies ilmaisee rakkauttaan

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parin rakastuminen vaikeuksien jälkeen yllätti: "Olen todella onnellinen"

Lue myös: Aarne, 26: "Olen kumppanilleni velkaa enemmän kuin pystyn ikinä maksamaan takaisin"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat