Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen muistelee pelottavinta keikkaansa: ”Se oli todella kuumottavaa”

25.04.2017 20:15 - Karoliina Kotala

Laulaja Jenni Vartiaisella on edessään kiireinen keikkakesä. Myös eräs keikka viime vuosilta on jäänyt elävästi mieleen.

Jenni Vartiainen kertoo suuntaavansa tulevan kesän keikoille erittäin odottavin fiiliksin.

- Ihan fantastinen fiilis kesästä, odotan paljon tulevia keikkoja, viimeksi kesäfestareilla vuonna 2015 nähty poppari kuvailee.

Keikoilla voi aina tulla vastaan yllätyksiä ja eräs esiintyminen onkin jäänyt laulajan mieleen elävästi.

- Esiinnyimme kerran Tammerfestissä, kun satoi aivan saavista kaatamalla. Silloin mietimme bändin kanssa, että kuka pistää pelin poikki, jos alkaa näyttämään liian vaaralliselta, Vartiainen muistelee.

Lava voikin olla sateella vaarallinen paikka, sillä se on märkänä liukas. Myös kastuvat sähkölaitteet luovat oman riskinsä.

- Se oli tosi kuumottava ja oli todella lähellä, että olisimme joutuneet keskeyttämään keikan. Pahinta olisi silti, jos jollekin lavalla tai yleisössä sattuisi jotain, se oli pelottava ajatus ja voi viedä keskittymisen keikalta. Joskushan on käynytkin joillakin festareilla niin, että myrskyissä on saattanut lava mennä nurin tai iso äänentoistolaite tippuu ihmsen päälle. Se on kauhistuttava ajatus, Vartiainen kertoo.

Huolimatta karmeasta säästä, paljon ihmisiä jaksoi silti seurata keikkaa mudassa.

- Heitin kertakäyttösadetakkeja ja pyyhkeitä yleisöön. Mietinkin juuri, että pitääpä varautua ensi kesään samalla tavalla. Keikka oli kaikesta huolimatta tosi hyvä, olin tosi ylpeä tuosta yleisöstä, Jenni hehkuttaa.

Jenni esiintyy tulevana lauantaina 29. huhtikuuta sekä sunnuntaina 30. huhtikuuta Helsingissä Tavastialla, jossa laulaja aikoo esittää uuden kappaleen, joka esitetään ensi kertaa yleisölle. 

Lisätietoa Jennin tulevista keikoista löydät täältä.

Lue myös: Jenni Vartiainen venyttelee latex-saappaissa - katso kuuma Turvasana-musiikkivideo

Kilpailut

Uusimmat