Kuva: Senja Rapila

Poptähti Alma: Krapulakeikat ovat historiaa!

27.03.2017 18:15 - Senni Loikala

Uuden Chasing Highs -kappaleen julkaissut Alma kertoo juhlimisen kuuluvan elämäänsä, mutta työn edelle se ei enää mene.

Vuoden tulokas -ja Vuoden vienti -Emma-patsaat viime kuussa voittanut, kansainvälistä uraa luova naispoppari Alma, oikealta nimeltään Alma-Sofia Miettinen, 21, julkaisee silloin tällöin Snapchat-viestipalvelussa videoita, joista selviää hänen olevan juhlimassa.

- Haluan juhlia ja se kuuluu minun elämääni. Se on mielestäni hauskaa, diggaan bailata ja juoda välillä alkoholia, Alma kommentoi Voice.fi-sivuston haastattelussa.

Joka viikonloppu artistia ei silti löydä yökerhoista juhlimista.

- Käyn juhlimassa välillä kerran kuukaudessa - riippuu ihan, onko minulla aikaa ja nykyään sitä on todella paljon vähemmän. Mutta pyrin, että jos pääsen Suomeen ja minulla on vaikka kaverin syntymäpäivät, että pääsen sinne, jos minulla on vapaa-aikaa, sanoo tiuhaan ulkomailla keikkaileva Alma.

Työt menevät juhlimisen edelle

Artisti painottaa kuitenkin, ettei hän koskaan lähde ulos juhlimaan töidensä kustannuksella.

- Kyllä minä otan oikeasti tämän uran täysin tosissaan, en ikinä juhli, jos minulla ei ole vapaapäivää seuraavana päivänä. Se on vaan todella kova nyrkkisääntö tällä alalla, Alma aloittaa.

- Mutta sitten, jos minulla on vapaapäiviä, on tilanne toinen. Esimerkiksi viime lauantaina tulin kotiin ja lähdettiin suoraan lentokoneesta kaverin luo ja mentiin bailaamaan, koska tiesin, että minulla on sunnuntaina vapaapäivä.

Vaikka nykyään työt menevät juhlimisen edelle, myöntää Alma aikoinaan keikkailleensa krapulassa. Nyt nuo ajat ovat kuitenkin taakse jääneitä.

- Kyllä olen myös sen tehnyt nuorempana, että olen keikkoja vetänyt krapulassa ja se ei ole kyllä kivaa ja sitä ei tule ikinä enää tapahtumaan.

Vielä Alma ei ole ehtinyt juhlimaan lähimpien työtovereidensa kanssa, koska artistin aikataulut ovat kiireiset.

- Oikeastaan bändiläisten kanssa en ole vielä kertaakaan päässyt juhlimaan aamuneljään saakka, koska minulla on aina jotakin promootiota seuraavana aamuna, laulaja tuumaa.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele Alman uusi Chasing Highs -kappale kokonaisuudessaan alta.

Alma on aiemmin osallistunut Voice.fi-sivuston Rakkaudesta-juttusarjaan. Pääset lukemaan hänen ajatuksiaan rakkaudesta tästä.

Kilpailut

Uusimmat