Kuva: YouTube

HS: Mielensäpahoittaja-elokuvan päänäyttelijä vaihtui - tilalle suomalaisten suosikki tv-koomikko!

22.03.2017 08:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Heikki Kinnunen otti vastaan elokuvapääroolin 20 vuoden jälkeen.

Hiljan uutisoitiin, että tuoreen Mielensäpahoittaja-elokuvan päänäyttelijä saattaa vaihtua. Ensimmäisessä elokuvassa pääroolia, mielensä pahoittanutta kärttyisää miestä näytteli Antti Litja, joka sai samana vuonna aivoinfarktin. Hän ilmoitti myöhemmin, ettei enää aio jatkaa näyttelijänä.

Nyt on varmistunut, että Antti Litjan tilalle elokuvaan astuu muun muassa Uuno Turhapurostakin ja Täällä pohjantähden alla -elokuvasta tuttu näyttelijä Heikki Kinnunen, 71.

Helsingin Sanomat kertoo, että Kinnunen palaa elokuvapäärooliin 20 vuoden jälkeen. Kinnunen on ollut eläkkeellä kahdeksan vuotta, mutta palaa hetkeksi parrasvaloihin tuoreen elokuvan tiimoilta.

- Ihmiset luulee, että ei tee mitään, jos ei näy tv:ssä tai elo­kuvassa. Voit näytellä Hamletia 500 kertaa pikkunäyttämöllä mutta vasta tv:n pikkuroolissa sinut huomataan, Kinnunen on kommentoinut Helsingin Sanomille ja kieltää, että kyseessä olisi comeback.

Kinnunen on tähdittänyt elämänsä aikana useita komediaelokuvia ja -sarjoja, ja niistä hänet parhaiten tunnetaankin. Näistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi sarjat Ällitälli ja Älywapaa palokunta.

Näyttelijä Heikki Kinnunen on tähdittänyt useita komediaelokuvia ja -sarjoja. (kuva: AOP)

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: IS: Suomalaisnäyttelijä kiidätettiin viime viikolla sairaalaan - päässä syvä reikä!

Lue myös: Adele sai fanit hymyilemään keikallaan - tanssi kuin Beyoncé, katso

Lue myös: Muistatko American Pie -elokuvista tutun punapäisen nuorukaisen? Tältä hän näyttää nyt

Kilpailut

Uusimmat