Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Eva Walhström avoimena elämänsä kipukohdista

22.03.2017 07:15 - Senja Rapila

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan tänään nyrkkeilijä Eva Wahlströmin ja tämän aviomiehen kotona.

Tänään päästään ihon alle, kun Suomen menestynein naisnyrkkeilijä Eva Wahlström, 36, ottaa kuvaustiimin vuorokaudeksi kotiinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta. Ohjelmassa nähdään myös Wahlströmin aviomies Niklas Räsänen, 29, jonka kanssa kaunotar meni naimisiin viime vuoden syyskuussa

Wahlström on kokenut elämässään paljon vastoinkäymisiä. Neljä vuotta sitten hän sai jalkaan, munuaisiin ja molempiin keuhkoihin veritulpan. Tilanne oli hengenvaarallinen ja suomalaisen nyrkkeilijän elämä oli vaarassa päättyä tuolloin.

Tulevassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Wahlström puhuu avoimesti muun muassa siitä, miltä tuntui käydä niin lähellä kuolemaa.

– Minulle tuli huijattu olo. Yhtäkkiä kaikki elämänilo vietiin pois. Näin sellaisia näkyjä, joissa poikani elää ilman äitiä. Päällimäisenä tunteena oli suru pojastani, Wahlström kertoo ohjelmassa MTV3:n mukaan.

Lisäksi hän puhuu avoimesti itseensä kohdistuvasta ulkonäkökritiikistä, joka on ollut ajoittain myös todella raskasta. MTV3 kertoo, että Wahlström kertoo ohjelman ohella seuraavaa:

- Entinen valmentajani sanoi, että minulla on pienet tissit ja iso perse. Lisäksi hän sanoi, että ei ole koskaan nähnyt niin lihavaa maailmanmestaria.

(kuva: AOP)

Yökylässä Maria Veitola
MTV3
21:00

Kilpailut

Uusimmat