Kuva: AOP

IS: Emma Watson avoimena: "Näyttelijän ammatti voi sekoittaa pään"

17.03.2017 11:45 - Senja Rapila

Harry Potter -elokuvista suosioon noussut Watson summaa, että on joutunut tehdä töitä pitääkseen oman päänsä kasassa julkisuuden keskellä.

Näyttelijä Emma Watson, 26, on monelle tuttu kasvo ennen kaikkea Harry Potter -elokuvista, joissa hän näytteli 9-vuotiaasta alkaen.

– Minut valittiin Hermionen rooliin ollessani yhdeksänvuotias. Potter-matka oli mielenkiintoinen ja antoisa ja kiitän siitä kokemuksesta. Ymmärsin kuitenkin, ettei elämäni voi olla vain näyttelemistä, Watson on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa.

Elokuvasarjan päätyttyä hän ymmärsi, että on aika karistaa Harry Potterista jäänyt taakka harteiltaan. Myös Watsonin vastanäyttelijä Daniel Radcliffe, 27, on kertonut aiemmin, että pyrki elokuvasarjan päättyessä pois Harry Potter -imagostaan.

– Minun oli ryhdyttävä kehittämään omaa identiteettiäni ja ajatusmaailmaani, Watson summaa.

Nuoresta asti varjellut itseään julkisuudelta

Watson kertoo Ilta-Sanomille, että on joutunut pitämään päänsä kylmänä elokuva-alan hulinassa.

– Hermionen roolin jätettyäni halusin antaa itselleni myös aikaa, ikään kuin selvittää ajatuksiani. Nuoresta asti olen itse joutunut varjelemaan itseäni ja pitämään huolen, että kaiken hulinan ja julkisuuden keskellä pääni pysyy kasassa, hän paljastaa.

– Näyttelijän ammatti ja sen myötä tulevat edut voivat sekoittaa pään. Minunkin ympärilläni pyöri alati ihmisiä, jotka oli palkattu vain tekemään minun oloni mukavaksi.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Emma Watson teki paljastuksen häpykarvoistaan - hoitaa niitä luomuöljyllä

Lue myös: Emma Watson poseeraa tuoreessa kuvassa ilman rintaliivejä - katso upea kuva

Lue myös: Emma Watson esittelee ensimmäistä kertaa laulutaitoaan Kaunotar ja hirviö -elokuvassa - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat