Kuva: Mikko Räsänen

Elle: Jenni Vartiainen avautuu vaikeasta vuodestaan: "Olin pitkään synkissä fiiliksissä"

11.01.2017 10:15 - Senni Loikala

Kolme levyä julkaissut artisti sairasteli paljon viime vuonna. Ajanjaksoon kuului myös surua ja väsymystä.

Laulaja Jenni Vartiainen, 33, kertoo Elle-lehdelle, että parisataa keikkaa kattanut kiertueputki uuvutti hänet täysin viime vuonna.

- Olin pitkään aika synkissä fiiliksissä. Minulla oli sellainen olo, että innostunko enää mistään ja onko enää mitään annettavaa. Se on aika kamala kuoppa.

Vuoteen 2016 kuului paljon surua, laulaja sanoo. Sitä tuli oman lähipiirin kautta, kuin myös uutisina maailmalta, menehtyihän moni suuri artisti viime vuonna. Heidän joukossaan olivat esimerkiksi David Bowie, Prince ja Leonard Cohen.

- Viime vuonna kuolema oli läsnä erittäin voimakkaasti. Olen edellisvuoden aikana laulanut hautajaisissa enemmän kuin koskaan ja joutunut todella käsittelemään luopumisteemaa, Vartiainen kertoo.

Lisäksi Vartiainen sairasteli runsaasti viime vuonna. Tämä johti äänihuulten turpoamiseen sekä laulu- ja puhekieltoon.

- Niiden kuukausien ajan, jotka jouduin olemaan hiljaa, pysähdyin todella miettimään asioita. Mitä jos en enää voikaan laulaa? Mitä jos rakkain asia viedään minulta pois?

Pelko osoittautui turhaksi, sillä Vartiaisen vointi on nyt hyvä ja hän työstää nyt uutta musiikkia studiossa. Hankala vuosi käynnisti myös uuden jakson Vartiaisen elämässä, sillä nyt hän tahtoo tehdä iloista musiikkia.

Nykyään Jenni Vartiainen viihtyy vaaleissa hiuksissa. (kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Jenni Vartiainen on Spotifyn kuunnelluin suomalainen naisartisti

Lue myös: Jenni Vartiainen ei häpeile itkemistä: "Tunteet kuuluvat musiikkiin"

Lue myös: Tältä näytti Jenni Vartiainen teininä - katso video!

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat