Kuva: Fotolia

Äidin ja tyttären sadan päivän laihdutus inspiroi - videolla jo 34 miljoonaa katselukertaa!

03.01.2017 12:15 - Senni Loikala

Kaksikon elämänmuutoksesta tehtiin video, joka leviää sosiaalisessa mediassa hurjaa vauhtia.

Cheryl ja Tessa ovat äiti ja tytär, joiden sadan päivän laihdutusprojektista tuli valtava nettihitti. Alle kaksiminuuttinen video kaksikon matkasta julkaistiin Facebookissa sunnuntaina, ja tiistaihin mennessä sitä on katsottu jo 34 miljoonaa kertaa.

Videon alussa nähdään sinkkuna elävän Cherylin ja Tessan lähtötilanne. Molemmilla oli vielä tuolloin jonkin verran ylipainoa.

- Olemme kyllästyneitä näyttämään tältä ja on aika päästä tästä painosta eroon ja tehdä kovasti töitä, Cheryl-äiti kertoo videolla.

Hurja elämänmuutos 

Parivaljakko alkoi käydä tiuhaan kuntosalilla ja syödä terveellisesti. Videolla nähdään myös, kuinka äiti ja tytär menevät lenkille, vaikka äidillä on takanaan 12 tunnin työpäivä. Toki mukaan mahtuu myös repsahduksia, mutta niistä selvitään.

Videon lopussa nähdään, miten elämänmuutos on vaikuttanut naisten vartaloihin. Muutos on huomattava. Cheryl pudotti painoa lähemmäs 20 kiloa ja Tessa lähes kymmenen kiloa.

Monet ovat saattaneet saada inspiraatiota terveempään elämään kyseisen videon avulla. Tästä käy varmasti kiittäminen myös äidin ja tyttären asennetta ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Katso alta inspiroiva pätkä äidin ja tyttären laihdutusprojektista. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Minun tarinani: Emilia, 21, laihdutti yli 60 kiloa - katso kuvat

Lue myös: Mikä on ihanteellinen iltapala painoaan tarkkailevalle? Katso Jutta Gustafsbergin vinkit

Lue myös: Syö leivän sijaan riisiä, käytä kalorilaskuria... - Jutta Gustafsbergin vinkit hoikistumiseen

Kilpailut

Uusimmat