Kuva: Fotolia

"Hän syö suu auki" - miehet paljastavat asiat, joita he puolisoissaan eniten inhoavat

01.12.2016 20:30 - Reija Saarinen

Miehiä ärsyttää etenkin se, että ei sanota suoraan mikä vaivaa.

Jokaisessa meissä on piirteitä, joita muut eivät pidä suuressa arvossa. Jotain ärsyttää toisen sotkuisuus, toista taas kova meteli.

Näitä vähemmän herttaisia piirteitä nousee tietenkin esiin myös parisuhteissa. Metro-lehti päättikin listata niitä asioita, jotka miesten mielestä ovat siinä omassa puolisossa niitä ärsyttävimpiä. Näyttää siltä, että ainakin naisten suosima mykkäkoulu on pääsyt kipuamaan listalle.

"Vaimoni on todella sotkuinen syöjä. Hän jättääkin jälkeensä kasan sotkua ja muruja. Pahinta on se, että hän syö usein sohvalla."

"Minusta on todella ärsyttävää, kun kumppanini kääntää sanomiseni päälaelleen. Hän siis aina uskoo minun sanovan asioita paljon pahemmin, kuin mitä todellisuudessa olen sanonut."

"Minusta on todella ärsyttävää, että tyttöystäväni nostaa menneisyyteni esiin aina, kun riitelemme."

"Tyttöystäväni hiuksia on IHAN joka paikassa. Ihmettelen vain sitä, miksi hän ei ole kalju."

"Minusta on todella ärsyttävää, että hän ei osaa siivota jälkiään. Sotkea hän kyllä osaa."

"Minusta on todella ärsyttävää, että hän syö suu auki."

"On ärsyttävää, kun hän ei sano suoraan mikä on hätänä. Kun kysyn mikä on, hän vastaa - en tiedä tai sitten hän pitää mykkäkoulua.

"On todella turhauttavaa, kun kysyn jotain ja saan vain olan kohautuksen tai epämääräisen en tiedä -vastauksen. Yleensä näissä tilanteissa olen kuitenkin kysynyt jotain sellaista, mihin voisi vastat pienen mietinnän jälkeen."

"Minua ärsyttää se, että puolisoni jättää puoli tyhjiä limsatölkkejä ympäri kämppää."

"Hän pyytää usein minua jättämään itsensä rauhaan. Sitten hän kuitenkin suuttuu, kun et lähetä hänelle viestiä. Miten ärsyttävää."

"On turhauttavaa, kun hän ei osaa päättää esimerkiksi sitä, mitä haluaa syödä. Silti hän ei voi hyväksyä mitään minun ehdotuksistani."

"On ärsyttävää, kun hän sanoo - kaikki on ok, vaikka näen selvästi, että jokin on vialla."

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat