Kuva: Fotolia

Hyvännäköisen miehen deittailun huono puoli: Saa naisen tutkitusti muuttamaan itseään!

19.07.2017 20:15 - Senja Rapila

Tutkimuksessa summataan, että naiset ovat motivoituneempia laihduttamaan silloin, jos he pitävät kumppaniaan itseään viehättävämpänä.

Tuoreessa tutkimuksessa summataan, että varsinkin naiset tuntevat, että heidän tulisi laihduttaa tai olla paremmassa kunnossa, mikäli heidän kumppaninsa on viehättävämpi kuin mitä he ovat itse.

Elite Daily kertoo, että tutkimuksessa keskusteltiin yhteensä 113 pariskunnan kanssa, jotka olivat kaikki päälle parikymppisiä. Kaikki pariskunnat olivat menneet hiljattain niamisiin. Kaikki pariskunnat antoivat tutkijoille luvan määritellä heidän viehättävyytensä tason. Tutkimukseen osallistuneille pariskunnille annettiin jälkeenpäin kaavake, jossa heidän piti kertoa esimerkiksi siitä, oliko heillä motivaatiota aloittaa dieettiä.

Tutkimuksessa selvisi että naisilla, jotka olivat määritelty tutkimuksen nimissä vähemmän viehättävämmiksi kuin heidän miehensä, oli enemmän haluja jäädä dieetille.

- Tulokset paljastavat, että fyysisesti viehättävämmällä aviomiehellä voi olla negatiivisia vaikutuksia vaimoon varsinkin, jos hänen vaimonsa ei ole erityisen viehättävä, lääkäriopiskelija Tania Reynolds on kertonut tutkimuksesta.

Puolestaan naiset, jotka olivat tutkijoiden mukaan viehättävämpiä kuin aviomiehensä, eivät olleet motivoituneita jäämään dieetille tai laihduttamaan kumppaninsa takia. 

Tutkijat myös muistuttavat, että joskus naiset saattavat luulla, että heidän kumppaninsa haluaisi heidän olevan laihempia, vaikka asia ei niin ole.

- Välillä on hyvä muistuttaa kumppanilleen, että hän on kaunis ja että häntä rakastaa minkä painoisena tahansa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miehiltä kysyttiin minkä painoinen nainen on viehättävin - tulos karua luettavaa

Lue myös: Ryppyjä rakkaudessa? Neuvot, jotka tekevät parisuhteesta vahvemman kuin koskaan aikaisemmin

Lue myös: "Hän ilmoitti muuttavansa luokseni" - 8 ihmistä paljastaa, miksi heidän lyhyin suhteensa päättyi

Kilpailut

Uusimmat