Kuva: Fotolia

Naisen ei enää tarvitse "metsästää" oikeaa miestä - 3 asiaa riittävät viehätysvoiman herättämiseen

24.04.2017 13:11 - Anna Hopi

Oletko muistanut tehdä elämässäsi tilaa parisuhteelle?

Sinkkunaiset elävät tasa-arvon aikaa, ja voivat nauttia aktiivisuudesta. Jotkut meistä kaipaavat kuitenkin edelleen sitä aikaa, jolloin oli miehen tehtävä tehdä aloite romanttisessa mielessä. Hameväen ei kuitenkaan tarvitse lähteä "metsästämään" elämänkumppania, vaan sen voi vetää puoleensa kolmen helpon vinkin avulla.

1. Luo elämässäsi tilaa parisuhteelle

Monesti sinkkuna pitkään viihtyneet ihmiset elävät "yhdelle ihmiselle mitoitettua elämää". Jos haluat kuitenkin vetää puoleesi unelmakumppanin, elämässäsi on oltava tilaa toiselle ihmiselle, hänen elämälleen ja ajatuksilleen. Kun luot arkeesi ja käytännön tasolla esimerkiksi asuntoosi tilaa toiselle ihmiselle, ja tyhjennät mielestäsi vanhojen suhteiden muistot, elämässäsi alkaa olla tilaa uudelle rakkaudelle. Kiinnostava ihminen aistii, oletko todella avoin tuoreelle suhteelle, vai kuormitatko jotenkin elämääsi vanhoilla muistoilla. Mieti, millaisin vaivattomin ja helpoin valinnoin voit luoda elämääsi tilaa rakkaudelle.

2. Anna toiselle mahdollisuus koskettaa sydäntäsi.

Moni suojelee omia tunteitaan ylläpitämällä erilaisia suojakuoria ja muureja. Jos kuitenkin haluat syvällisen ja aidon suhteen, sinun pitää olla valmis näyttämään haavoittuvaisuutesi ja olemaan toisen edessä henkisesti "alasti." Näin toinen ihminen voi koskettaa sydäntäsi ja saada sinut todella tuntemaan asioita. Kun todella annat toiselle mahdollisuuden, hän kokee sinut äärimmäisen puoleensavetävänä.

3. Näytä toiselle vihreää valoa - pidä kuitenkin huolta terveistä rajoista

Kun näytät miehelle, että olet kiinnostunut, saat hänen huomionsa. Pidä kuitenkin samalla huolta itsestäsi, äläkä suostu ihan mihin vain. Kun näytät henkisesti vihreää valoa, miehen olo tulee varmemmaksi, ja hän voi kosiskella sinua ilman, että täytyy pelätä niin kovasti pakkeja. Voit antaa miehelle vaikutelman, että olet kiinnostunut, mutta mikäli koet, ettet esimerkiksi ole heti valmis seksiin, ilmaise ajatuksesi miehelle. Itsevama ja rajansa tunteva nainen on miehestä seksikäs.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Naisen koskettava kirjoitus leviää verkossa: "Miehelleni olen maailman kaunein vaimo"

Lue myös: 10 rakkauden laatua, jotka koet elämäsi aikana

Lue myös: "Kysykää toisiltanne intiimejä kysymyksiä" - terapeutit neuvovat, miten ratkoa parisuhdepulmat

Lue myös: Rakkaudessa on viisi vaihetta - suurin osa ihmisistä eroaa jo kolmannessa

Kilpailut

Uusimmat