Kuva: Fotolia

Mitä emojeita sinkkunaisille ja -miehille kannattaa lähettää? Suosikit ja inhokit selvillä

10.04.2017 18:00 - Senni Loikala

Tee hyvä ensivaikutelma käyttämällä vastakkaisen sukupuolen rakastamia emojeita.

Nykymaailmassa emojeilla on usein oma roolinsa ensivaikutelman antamisessa. Näin ainakin, mitä nettideittailuun tulee. Siksi monista onkin kiinnostavaa tietää, mitkä kuvaikonit vetoavat parhaiten ja mitkä heikoiten vastakkaiseen sukupuoleen.

Eräs suuri deittailuapplikaatio julkaisi vastikään havainnollistavan kuvataulukon siitä, mitä emojeita niin miehet kuin naiset käyttävät eniten ja mihin kuvaikoneihin he reagoivat todennäköisimmin ja mitkä puolestaan eivät herätä kiinnostusta.

Taulukko perustuu tutkimukseen, jossa tutkittiin deittisovelluksen miljoonapäisen käyttäjäkunnan keskinäistä vuorovaikutusta.

Mitä emojeja naiset rakastavat ja inhoavat?

Tulosten mukaan naisten vastaavat todennäköisimmin viesteihin, joissa on esimerkiksi perinteinen hymynaamaemoji, sydänsilmäinen emoji, kieltä näyttävä naurava emoji, hikipisaroita esittävä emoji sekä emoji apinasta, joka pitää käsiään joko silmillään tai suullaan.

Epätodennäköisimmin naiset vastaavat viesteihin, joissa on käytetty munakoisoa, hauista, nyrkkiä tai taputtavia käsiä esittävää emojia.

Entä miehet?

Tulosten mukaan miehet vastaavat todennäköisimmin viesteihin, joissa on esimerkiksi naurusta itkevä emoji, kahta sydäntä esittävä emoji, väärinpäin oleva hymynaama, käsillään silmiä pitävä apinakuvaikoni, huulten kuva tai sydänsilmäinen emoji.

Jos mies puolestaan saa viestin, jossa on esimerkiksi sormusta, itkunaamaa tai kakkapökälettä esittävä kuvaikoni, pienenee todennäköisyys vastaviestin kirjoittamiseen.

Pääset katsomaan kaikki naisiin ja miehiin iskevät ja ei-iskevät emojit kuvina tästä!

Lähde: Clover

Lue myös: 56 emojia, jotka on vartavasten suomalaisille suunniteltu - mukana muun muassa kalsarikännit

Lue myös: Maailman vanhin emoji löydettiin - katso, miltä hymiö näytti 1600-luvulla

Lue myös: Instagramin uusi ominaisuus säikytti käyttäjät: Ilmoittaa, jos otat jonkun kuvasta kuvakaappauksen

Kilpailut

Uusimmat