Kuva: Mikko Räsänen

Waldo's People ylistää Radio Novan Retroperjantaita: "Tulee suoraan sydämestä!"

28.08.2016 11:30 - Senja Rapila

Yksi 90-luvun suosikkiyhtyeistä on sitä mieltä, että Radio Novalla kuultava Retroperjantai on vaikuttanut suuresti ysäribuumin jatkumiseen.

Waldo's Peoplen Waldon eli Marko Reijosen ja Karoliina Kallion mielestä Radio Novalla esitettävä radio-ohjelma Retroperjantai on vaikuttanut syvästi uuden ysäribuumin nousukauteen. Juontaja Oku Luukkaisen juontama ohjelma keskittyy päämäärin ysärikappaleiden ja -artistien esittelyyn.

- Sehän on siistiä, että nyt on tullut tällaista uutta taas. Fanikuntaa varmasti on tullut lisää tämän ohjelman myötä, Kallio kiittelee.

- Todellakin. Siellä on äidit ja tyttäret -ilmiö selkeästi havaittavissa keikoillakin. Suurin kiitos siitä kuuluu tietenkin Retroperjantaille ja Okulle, Reijonen lisää.

"Kaveri tekee sitä juttua 120 prosenttisesti sydämestään"

Waldo's People on keikkaillut myös runsaasti tänä kesänä Luukkaisen kanssa. Reijosen mielestä suosikkijuontajan luotsaama Retroperjantai tulee suoraan sydämestä ja selittää sen, miksi sen suosio ei ota laantuakseen.

- On huikeaa katsoa, kun kaveri tekee sitä juttua 120 prosenttisesti sydämestään. Että ei ole pelkästään niin, että hän on töissä Radio Novalla ja hänelle on isketty tällainen pesti, että pitää soittaa ysärimusiikkia, Reijonen hehkuttaa.

- Oku on vannoutunut ysärifani itse ja kaikki mitä tulee ja tekee, tulee suoraan sieltä sydämestä. Se on aitoa touhua ja uskon, että se suosiokin perustuu siihen, että yleisökin huomaa sen, että kaveri tekee aidosti tota hommaa rakkaudella tähän musiikkiin. 

Lue myös: Captain Hollywood hämmentää festareilla - "Onko artisti syväjäädytetty?"

Lue myös: Waldo's People, miksi ette ole levyttäneet 7 vuoteen?

Kilpailut

Uusimmat