Kuva: Mikko Räsänen

Uuden levyn julkaissut Erin: "Palautetta tulee tyypeiltä, jotka ennen olivat hiljaa"

02.12.2016 19:30 - Reija Saarinen

Erinin mukaan eniten palautetta on tullut Sydäntä särkee -kappaleesta.

Kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen ihastuttava Erin, 39, teki paluun Seliseli-levyn avulla. Marraskuun 11. ilmestynyt levy poikkeaa paljon Erinin aiemmasta tuotannosta.

- Tein sitä aika pikkuhiljaa oman elämäntilanteeni vuoksi. Se ehkä vaikutti siihen, että se musiikki ehti muuttua aika paljon. Se on tullut ihmisille sellaisena yllätyksenä. Kolmessa ja puolessa vuodessa ehtii kuitenkin mennä eteenpäin ja jos olisin esimerkiksi julkaissut tässä välissä yhden levyn, ei muutosta olisi huomannut niin selkeästi, Erin kertoo.

Vaikka Erin onkin tällä hetkellä kahden lapsen äiti, ei se ole hänen mukaansa muuttanut häntä muusikkona.

- Ehkä äitiys näkyy joissain teksteissä, mutta ei silti kovinkaan paljon. Tietenkin musan tekeminen myös tuntuu erilaiselta. Se on vähän kuin se, että kun on kotona pienten lasten kanssa ja sitten kun pääsee ulos, niin innostuu. Musiikin tekeminen oli tavallaan yhtä inspiroivaa. Oli ihanaa päästä keskittymään johonkin ja ehkä into oli myös suurempaa.

Uudistunut soundi on otettu fanien keskuudessa hyvin vastaan. Erin uskookin, että syynä on ihmisten laajentunut musiikkimaku.

Eniten Erin on saanut palautetta Sydäntä särkee -kappaleesta. Sitä on tullut myös heiltä, jotka eivät aiemmin ole Erinin musiikista pitäneet.

- Kyseisestä kappaleesta on tullut todella paljon todella hyvää palautetta. Sellaisetkin tyypit ovat sitä antaneet, jotka ovat aiemmin olleet hiljaa. Toki tykkään siitä itsekin, siinä on jotain ihan uutta Eriniä.

Kuuntele kappale alta.

Kilpailut

Uusimmat