Kuva: Mikko Räsänen

Suvi Teräsniska fanittaa Yö-yhtyettä - aikoo julkaista toisen tribuuttilevyn

31.08.2016 10:15 - Senni Loikala

Rakastettu suomalaislaulaja ei enää julkaise jokaisella levyllään cover-biisiä jostakin Yön kappaleesta, mutta aikoo silti myöhemmin jatkaa yhtyeen musiikin tulkitsemista.

Suvi Teräsniska, 27, julkaisi Hän tanssi kanssa enkeleiden -tribuuttialbumin tulkitsemistaan Yö-yhtyeen kappaleista vuonna 2013. Ennen tätä Teräsniska oli julkaissut vuosien ajan albumeillaan cover-versioita Yön biiseistä.

- Syksyllä julkaistavalla levyllä ei ole cover-biisiä Yön kappaleista. Myöskään Pohjantuuli-albumillani sellaista ei enää ollut, Teräsniska selvittää.

Laulaja ei kuitenkaan aio jättää Yö-yhtyeen kappaleiden tulkitsemista kokonaan. Vuoden 2013 tribuuttilevylle tulee jatkoa vielä myöhemmin.

- Julkaisen kakkososan tribuuttilevylle joskus kymmenen vuoden päästä. Jos tahdon pitää aiemmasta Yö-tribuuttien julkaisutahdista kiinni, niin se olisi vuonna 2023, artisti kertoo.

- Olemme luopuneet siitä, että cover-biisi Yön kappaleesta julkaistaisiin jokaisella albumilla, mutta teemme vielä kokonaisen albumin niistä kerralla. Haluan pitää perinteestä kiinni.

Lue myös: Suvi Teräsniskan henkilökohtaisin kappale kiteyttää tärkeimmät miessuhteet - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat