Kuva: AOP

Saara Aalto valmiina lauantain Britannian X Factor -esitykseen: "Sellainen show, että aiai!"

28.10.2016 14:45 - Senni Loikala

Suomalaislaulajalla on tänään perjantaina pitkä päivä, sillä huomiseen livelähetykseen treenataan 15 tunnin ajan.

Britannian X Factor -laulukilpailussa menestynyt suomalaislaulaja Saara Aalto, 29, paljasti eilen Twitterissä, että hän aikoo esittää lauantain livelähetyksessä Lady Gagan Bad Romance -kappaleen.

Aalto kertoi puhelimitse Radio Pookin Iltapäivän Marja Ollakalle, että vuoden 2009 kansainväliseen megahittiin tarttuminen hirvitti aluksi.

- Kun biisiä ehdotettiin minulle, ensimmäinen ajatukseni oli, että voi ei, toivottavasti se ei tule kuulostamaan karaokelta; että olisin vain laulamassa Lady Gagan biisiä, Aalto kertoi.

Biisistä omanlainen kovalla työllä

Artisti uskoo, että hän on työryhmän kanssa onnistunut tekemään kappaleesta omannäköisensä. Esimerkiksi esityksen alku on täysin Aallon itsensä ideoima.

- Kyllä täällä on helppoa olla oma itsensä, kun kaikki heti innostuu. Ei tarvitse kuin heittää idea, niin kaikki innostuvat heti. Ei tarvitse ollenkaan himmailla tai pienentää itseään, laulaja iloitsee.

Aalto vakuuttaa, että lauantaina on jälleen luvassa on erittäin näyttävä show.

- Bad Romance on hyvä biisi isoon show’n. Olimme työryhmän kanssa kaikki sitä mieltä, ettemme voi lähteä vetämään yhtään pienemmäksi kuin viime viikolla. Nyt on ainakin biisi, johon siihen saa sellaisen show’n, että aiai, Aalto tuumaa.

Perjantai vierähtää huomiseen lähetykseen valmistautuessa.

- Tässä on tosi monta juttua, joita tänään käydään läpi. Tänään on tulossa pitkä, noin 15 tunnin päivä valmistautuessa, Aalto kertoo.

"Tämä on jo nyt järkyttävän iso voitto"

Sunnuntain suorassa lähetyksessä selviää, onnistuuko Aalto taistelemaan tiensä viidenteen livelähetykseen. Viime viikolla Aalto pääsi suoraan jatkoon yleisöäänillä, mutta aiemmilla kerroilla hän oli putoamisuhan alla jo kahdesti.

- Toivon tietysti pääseväni mahdollisimman pitkälle. Minusta tuntuu silti, että olen jo nyt saavuttanut enemmän, mitä osasin ikinä kuvitellakaan. Tämä on ollut järkyttävän iso voitto jo nyt. Vaikka lähtisin kotiin sunnuntaina, niin ei kyllä harmita mikään.

Kuuntele Radio Pookin nettiradiota täältä. Seuraa Radio Pookia Facebookissa täällä.

Lue myös: Antti Holma: "Minua ärsyttää se miten Saara Aallosta puhutaan"

Lue myös: Saara Aallon pahin vastustaja? Brittikomistuksesta povataan X Factorin voittajaa

Lue myös: Saara Aalto otti kantaa kohuun: "Menestys ei ole sitä, mitä yhteiskunta väittää sen olevan"

Kilpailut

Uusimmat