Kuva: Senja Rapila

Miksi et tehnyt uutta musiikkia vuosiin, Karri Koira?

25.08.2016 10:15 - Emmi Moilanen

Muusikko Karri Koira on kiitollinen siitä, että hän on saanut keikkailla ahkerasti pitkästä julkaisutauosta huolimatta.

Tällä viikolla uuden Jos se vaan sut sulattaa -kappaleen julkaissut Karri Koira, oikealta nimeltään Karri Sirén, kertoo Voice.fi -sivustolle saaneensa tuoreesta biisistä palautetta etenkin sosiaalisen median kautta.

- Snapchatissa ollut tosi kovaa liekitystä. Ihmiset ovat fiilistelleet ja tanssineet, todella huikea vastaanotto ollut tähän mennessä, Karri Koira kertoo tunnelmiaan.

Pitkä julkaisutauko

Miehen K.O.I.R.A.-nimeä kantavan esikoisalbumin julkaisusta on kulunut jo muutama vuosi. Vuonna 2012 julkaistu levy on kuitenkin jäänyt vahvasti kuuntelijoiden mieliin, sillä Karri Koiran mukaan keikoilla on riittänyt kävijöitä pitkästä julkaisutauosta huolimatta. Mies pohtii, että yhtenä syynä tähän voi olla se, että hän pyrkii luomaan keikoillaan välittömän tunnelman.

- Keikat eivät ole sellainen lavalta yleisöön saneltu juttu, vaan voimme keskustella yleisön kanssa, muusikko kertoo.

Karri Koira kertoo olevansa kiitollinen siitä, että kuuntelijat ovat pysyneet kaikki vuodet hänen mukanaan. Hän arvelee faniensa olevan juuri sitä porukkaa, joka pitää erityisesti keikoilla käymisestä.

- Keikat ovat jatkuneet tähän päivään asti ensimmäisen levyn musiikilla, mikä on sinänsä todella ihmeellinen juttu ja josta olen kiitollinen, mies pohtii uraansa.

Suosiopiikki esikoisalbumin jälkeen

Kesäkuussa Karri Koira julkaisi singlen, joka kantaa nimeä Yks. Muusikko kertoo, että pitkästä aikaa uuden musiikin julkaiseminen on tehnyt hänelle todella hyvää.

- Ensimmäisen levyn jälkeen tuli todella suuri suosiopiikki. Tuli tehtyä todella paljon keikkaa, eikä tuntunut siltä, että haluaisi mennä studioon.

Mies kertoo, että pitkäksi venyneen julkaisutaukonsa aikana ei ollut selkeää tunnetta siitä, mitä hän seuraavaksi haluaisi tehdä.

- En pitänyt mitään hirveää kiirettä. Oli vaikea keskittyä musiikin tekemiseen, kun tein niin paljon keikkoja. Tein kyllä koko ajan musiikkia, mutta sellaista selkeää suuntaa ei ollut, Karri Koira kertoo tauostaan.

Artisti kertoo, että tuoreen musiikin ulos saaminen vapauttaa paineita.

- Näkee, että ihmiset tykkäävät. Todella hienoa on ollut saada keikoille nyt myös uutta musiikkia. Se on ehkä tärkein asia ollut tässä, mies toteaa.

Lue myös: Karri Koira teki biisin iskemisestä - kuuntele, jos tahdot saada jonkun hurmattua!

Lue myös: Uuden sinkun julkaissut Karri Koira: "En uskonut muusikkouraan"

Kilpailut

Uusimmat