Kuva: AOP

Ed Sheeran palasi vuoden sometauoltaan - viittaavatko mysteerikuvat uuteen albumiin?

15.12.2016 12:00 - Senja Rapila

Ainakin fanit tuntuvat uskovan, että siniset kuvat Sheeranin some-tileillä promoavat artistin uutta albumia.

Brittilahjakkuus Ed Sheeran, 25, tuli suurelle yleisölle tunnetuksi kappaleistaan Thinking Out Loud sekä Don't. Toisen albuminsa jälkeen 25-vuotiasta artistia on viety kuin härkää sarvista ja hän ilmoittikin vuosi sitten, että aikoo pitä taukoa sosiaalisesta mediasta.

Tasan vuosi sitten Sheeran julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa kertoi jäävänsä vähintään vuoden pituiselle sometauolle. Kirjoituksessaan laulajatähti summaa, että hän näki maailman ruudun läpi, eikä kokenut sitä oikeasti. Voit lukea kirjoituksen alapuolelta.

Nyt lahjakas brittitähti on kuitenkin palannut takaisin sosiaaliseen mediaan. Kaksi päivää sitten hän muutti jokaisen sosiaalisen median tilinsä pääkuvan siniseksi. Yksinkertaisille kuville Sheeran ei ole antanut minkäänlaista selitystä.

Fanit ovat spekuloineetkin, että I See Fire -kappaleen tekijältä olisi mahdollisesti tulossa tämän tai ensi vuoden puolella uutta musiikkia. Sheeran julkaisi hänet suosioon nostattaneen albuminsa X vuonna 2014. 

Kerroimme myös aiemmin tänä vuonna, että Ed Sheeran haastettiin oikeuteen plagioinnista. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Music News

Lue myös: One Direction -komistus julkaisi kappaleen huippu-dj:n kanssa - kuuntele Just Hold On

Lue myös: Ed Sheeran yllätti nuoren faninsa akustisella keikalla - liikuttavasta videosta nettihitti

Kilpailut

Uusimmat