Kuva: Lauri Kujanpää

Anna Puu kertoo, kuinka pysyy pirteänä synkän talven keskellä - 'Tuo keli ei ainakaan auta asiaan'

11.12.2018 20:45 - Lauri Kujanpää

Anna Puun Nälkäinen Sydän -levy on ehdolla vuoden albumiksi Emma Gaalassa.

Anna Puu, 36, ihastutti Emma Gaalan pressitilaisuudessa ja kahmi useita eri ehdokkuuksia. Puu kertoo Voice.fi:lle, että Vuoden Albumiksi ehdolla olevan Nälkäinen Sydän -levyn eteen tehtiin kovasti töitä.

- Olin onnellinen varsinkin siitä, että sain ehdokkuudet juuri niihin, mihin halusinkin! Tuntuu sairaan hyvältä, että minut huomioidaan vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen - ja hyvä niin, sillä albumin eteen tehtiin hirveästi duunia.

Puu oli yksi pressipäivän pirteimmistä ihmisistä ja herätti paljon ihastelua valloittavalla olemuksellaan. Puu sanoo, että ilo ja positiivisuus täytyy vain löytää näin synkän talven keskellä.

- Se on salaisuus, että yrittää vain pitää itsensä iloisena ja pirteänä. Kukaan muu ei tee sitä minun puolestani ja tuo keli nyt ei ainakaan edesauta olotilaa. Pitää ajaa itsestään ulos se positiivisuus!

Puu myös kertoo, että kannattaa pitää mieli avoinna uusille jutuille.

- Minulla on todella paljon erilaisia mielenkiinnon aiheita ja se onkin ehkä syy siihen, että jaksaa kiinnostua elämästä yleisesti. On ihana lukea, ottaa selvää asioista ja olla utelias. Täytyy pitää mieli avoinna uusille jutuille!

Voit kuunnella Nälkäinen Sydän -albumin singlejulkaisun Keho Puhuu alta.

Lue myös: Anna Puu paljastaa ikävän puolen nykyajan laulukilpailuista - omasta Idols-koelaulusta 10 vuotta

Lue myös: Anna Puu järkyttyi saamastaan ulkonäkökritiikistä: "Miltä tuntuisi, jos joku sanoisi sinulle noin?"

Lue myös: Anna Puu julkaisi nuoruuskuvansa - kuin eri nainen, katso

Kilpailut

Uusimmat