Kuva: Mikko Räsänen

Elias Kaskinen tuo Alasti-klubinsa televisioon - sarjassa mukana muun muassa Vesala ja Lauri Tähkä

09.08.2017 13:05 - Iiro Myllymäki

Alasti-klubi-ohjelmassa huippuartistit kertovat tarinoita kappaleidensa takana ja esittävät hittejään akustisesti.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyettä luotsaava Elias Kaskinen on pitänyt Helsingissä Alasti-nimistä keikkaklubia vuodesta 2014. Nyt kyseinen keikkakonsepti tuodaan televisioon. Alasti-klubi-musiikkiohjelman jaksot kuvataan tänä syksynä Helsingin Kulttuuritalolla, ja jaksot esitetään vuoden lopussa ensin C More -kanavalla ja keväällä 2018 Subilla.

Alasti-klubilla huippuartistit esittävät kappaleitaan akustisesti, ja Kaskinen haastattelee artisteja heidän musiikkiinsa liittyen. Alasti-sanalla viitataan siihen, että musiikin ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen, jolloin päästään keskittymään olennaiseen eli itse säveliin, sanoihin ja tarinoihin.

Keikoilla ja ohjelmassa nähdään Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin, Lauri Tähkä ja Tuure Kilpeläinen. Kullekin artistille on omistettu oma keikkansa ja tv-sarjan jaksonsa. Alta voit katsoa konserttien päivämäärät:

la 16.9. Erin
su 17.9. Mikael Gabriel
ma 18.9. Michael Monroe
ke 20.9. Juha Tapio
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ti 26.9. Vesala
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Alasti-klubin konserttien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina 11.8.2017 klo 9.

Elias Kaskinen ilmoitti tv-sarjauutisesta jakamalla itsestään otetun tyylikkään paidattoman kuvan. Katso kuva alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Elias Kaskisen synttärikuvassa melkoinen tähtikaarti - katso

Kilpailut

Uusimmat