Kuva: Mikko Räsänen

Mikael Gabriel ja Michael Monroe etsivät Suomen seuraava supertähteä - näin haet mukaan

04.07.2017 20:00 - Mikko Räsänen

Suomen X Factorin voittajalle on luvassa 100 000 euron arvoinen levytyssopimus.

Viime syksynä suomalaiset jännittivät Saara Aallon menestystä Britannian X Factor -kilpailussa. Nyt kansainvälinen menestysohjelma X Factor tekee paluun Suomeen, kun kilpailu alkaa MTV3-kanavalla. 

Ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki vähintään 16 vuotta tänä vuonna täyttävät laulajat ja lauluryhmät. Kilpailijoilta toivotaan todellista rakkautta esiintymiseen, laulutaitoa ja uskoa omiin kykyihin. Jos vielä mukana on ripaus menestykseen tarvittavaa tähtipölyä, on kaikki mahdollista. Kilpailun pääpalkintona on sadan tuhannen euron arvoinen levytyssopimus Sony Musicin kanssa.

Ohjelman tuomarit ovat huippuammattilaisia, joilta osallistujat voivat saada arvokasta oppia ja valmennusta. Suomen X Factorin tuomareina nähdään Saara Aalto, Michael Monroe, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel

Mikael Gabrielin tuomarointi on kiinnostavaa erityisesti siksi, että ohjelmaan saavat laulajien ja bändien/ryhmien lisäksi osallistua myös räppärit. Suomen kovimpiin hiphop-nimiin kuuluva MG lieneekin paras mahdollinen henkilö valmentamaan mukaan tulleita räppäreitä kohti tähteyttä. 

Jos osallistuminen Suomen X Factoriin kiinnostaa, niin ilmoittautumislomake ja lisätietoa löytyy osoitteesta https://www.shortaudition.com/X-Factor-Suomi.

Kilpailut

Uusimmat