Kuva: Senja Rapila

Naispuolinen ystävä tylytti Laura Voutilaista: "Hän sanoi, ettei musta ole mihinkään - ja sitten alkoi tapahtua"

02.06.2017 08:55 - Anna Hopi

Laulaja sai kaipaamansa potkun takamukselle ystävältä.

Miks ei -levyltä löytyvä Sä kiität mua myöhemmin -kappale kertoo laulaja Laura Voutilaisen mukaan hänen ystävyyssuhteistaan naisten kanssa.

- Tämän kappaleen kautta haluan lausua kiitoksen rakkaille ystävilleni. Minulla on viiden naisen porukka, ja voin ottaa näihin naisiin mihin tahansa aikaan vuorokaudesta yhteyttä. Jokaisella heillä on oma tehtävänsä ja erikoisalansa. Jos minulla on talousongelma, soitan eräälle ihmiselle. Jos haluan puhua ja liikkua samaan aikaan, soitan toiselle. Ilman näitä ystäviä, minusta ei olisi mihinkään, laulaja tunteilee.

- Yksi ystävistäni on topakka täti, joka sanoi minulle taannoin, että sinusta ei Laura ole muutokseen. Sinusta ei ole mihinkään. Hän sanoi minulle noin suoraan, ja sen jälkeen alkoi tapahtua. Tässä biisissä on kyse juuri siitä, että nostetaan tyyppi alhaalta rypemästä, että tule sieltä ulos. Tule kuorestasi ulos, älä jaksa tolkuttaa itsellesi asioita, mitkä eivät ole totta. Sellaisia opittuja vääriä lauseita itsestäsi, jotain alentavaa ja huonoa, mikä latistaa. Jos yksi meidän upeasta porukasta on vajoamassa pinnan alle, niin muut tulevat ja nostavat ylös.

"On harvinaista saada uusia ystäviä"

Laura ylistää naispuolisia ystäviään.

- Kaikki asiat kyllä puhutaan. Haluan avata itseni ystävälleni, vaikka se pelottaa olla oma itseni. On harvinaista saada uusia ystäviä. Jos sellainen ihme tapahtuu, siihen pitää uskaltaa heittäytyä. Haluan antaa itseni siihen ystävyyteen avoimena. Toinenkin saa siitä sellaisen viestin, että uskaltaa olla oma itsensä, hän hymyilee.

- Kun liityin nelisen vuotta sitten Heinolan triathlon-seuraan. Mietin, että kun olen julkkis, voinko mennä sinne, tyyliin alasti muiden kanssa saunaan. Siinä on sellainen jännitys. Kun annan itse sen merkin muille, että haluan kuulua heinolalaisiin ja haluan tietää heidän elämästään, niin se lähtee toimimaan, ja sitten vaan jutellaan naisten juttuja naisten saunassa. Haluan ystävyyssuhteilta sellaista suoraa yhteyttä.

(kuva: Senja Rapila)

Laura Voutilaisen uutta musiikkia kuullaan Iskelmän taajuudella koko viikonlopun. Uuden, jo ennen julkaisua kultaa myyneen Miks ei -levyn kappaleita kuullaan pe klo 20-21 välillä, la klo 16-18 välillä ja su klo 21-24 välillä.

Lue myös: Laura Voutilainen: "Sensuelli puoleni on tullut esiin"

Lue myös: Laura Voutilainen, 42, yllätettiin kesken keikan onnittelulaululla - katso

Kilpailut

Uusimmat