Kuva: Alloverpress.fi

Huhu: Ed Sheeran jättämässä musiikkibisneksen - kaipaa normaalia elämää

24.04.2017 11:20 - Karoliina Kotala

Laulajatähti Ed Sheeranin fanit ovat taatusti huolissaan tuoreesta huhusta, joka on noussut otsikoihin ympäri maailmaa.

Supersuosiota nauttiva laulajatähti Ed Sheeran on huhujen mukana jättämässä musiikkibisneksen tavoitellakseen normaalimpaa elämää. 26-vuotias laulaja-lauluntekijä kokee saavuttaneensa musiikin saralla jo kaiken mikä on mahdollista saavuttaa ja haluaisi siksi vetäytyä pois alalta. Muun muassa Shape Of You – sekä Castle On The Hill -hiteistä tunnettu laulaja on noussut musiikkimaailman kirkkaaksi tähdeksi julkaistuaan Divide-albuminsa. Ennen albumin julkaisua laulaja piti vuoden tauon.

- Ed todella rakastaa sitä mitä tekee ja nauttii suursuosiota, mutta samaan aikaan hän haluaisi normaalin elämän. Jos ja kun Ed menee naimisiin, hän haluaa laittaa vaimonsa ja lapsensa etusijalle, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo Daily Starille.

Sheeran seurustelee brittimalli Cherry Seabornin kanssa. Lähteiden mukaan suhteella voi kuitenkin olla luvassa kovat ajat, sillä suhteen alkaessa Sheeran oli vielä keikkatauolla, mutta nyt tulevasta kesästä kerrotaan tulevan miehelle keikkojen osalta vähintäänkin kiireinen.

(kuva: Alloverpress.fi)

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat