Kuva: Mikko Räsänen

Klamydia peruu keikkoja - Vesku Jokinen sairastui

30.03.2017 14:19 - Mikko Räsänen

Suosikkiyhtyeen viikonlopun keikat on peruttu.

Suomirockin suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Klamydia on joutunut perumaan loppuviikon keikat laulaja Vesku Jokisen sairastumisen takia. 

- Bändin periaatteena on aina ollut, että keikat hoidetaan. On vedetty keikkoja vatsataudeissa ja kurkku kipeänä. Nyt on vaan pakko nostaa kädet pystyyn. Lääkäri antoi ehdottoman määräyksen, että keikat on jätettävä väliin, Jokinen kertoo ja sanoo yrittäneensä aluksi esiintyä puolikuntoisena.

- Viime viikon pari viimeistä keikkaa tuli vedettyä, vaikka oli jo hieman flunssainen olo. Ajattelin, että on vaan perusnuhaa ja menee ohi. Tällä viikolla olo alkoi mennä huonompaan suuntaan. Nyt on tulehdusarvot ja kuume sen verran huikean korkealla, että esiintymisestä ei tulisi mitään. Ottaa päähän ja harmittaa lipun ostaneiden puolesta, Vesku Jokinen kertoo.

Nyt perutuiksi joutuivat viikonlopun keikat Valkeakosken Waltikassa sekä Helsingin Nosturissa. Waltikan keikan uusi päivä sovittu lauantaille 29.huhtikuuta, johon jo ostetut ennakkoliput käyvät. Nosturin keikan uusi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. 

Alla Vesku Jokisen videotervehdys faneille.

Lue myös: Klamydia keskeytti keikkansa: "Heittäkää noi urpot v**tuun täältä!"

Kilpailut

Uusimmat