Kuva: Fotolia

Korosta kurvejasi oikein – vältä 6 yleisintä alusvaatemokaa

29.07.2016 13:15 - Emmi Moilanen

Valkoiset alusvaatteet tumman asun alle voivat olla kohtalokas valinta salamavalojen loisteeseen.

Pure Wow listasi yleisimmät alusvaatemokat, joihin naisilla on taipumus sortua. Välttämällä alla olevat virheet takaat sen, että alusvaatteesi sopivat muuhun vaatetukseesi ja imartelevat kurvejasi juuri oikealla tavalla.

1. Liian pieni koko

Alusvaatesuunnittelija Mariana Hernandezin mukaan naisilla on taipumusta ostaa itselleen alusvaatteita, jotka ovat yhtä kokoa liian pienet. Oikean kokoiset alushousut ja rintaliivit imartelevat muotojasi kauniimmin sekä tuovat juuri niitä puolia esiin, mitä erityisesti haluat korostaa itsessäsi.

2. Läpikuultavat alusvaatteiden rajat

Saattaa tuntua itsestään selvältä, että tiukan mekon alle tulisi pukea mahdollisimman pienet stringit. Joskus koko pepun peittävät, saumattomat alushousut ovat kuitenkin parempi vaihtoehto. Jos etsit pöksyjä ihoa nuolevan mekon alle, pienten stringien sijaan tulisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, että alusvaatteissa on mahdollisimman huomaamattomat saumakohdat.

3. Käytät pitsisiä alusvaatteita kesällä

Pitsi voi ensinäkemältä vaikuttaa todella hengittävältä vaihtoehdolta, mutta synteettisistä materiaaleista - kuten polyesterista - tehdyt vaatteet hautovat intiimialueita helposti. Hellepäivien varalle kannattaakin valita mieluummin puuvillainen vaihtoehto.

4. Puet valkoiset alusvaatteet valkoisen asun alle

Valkoiset alusvaatteet voivat tuntua loogiselta valinnalta esimerkiksi vaalean kesämekon alle. Näin ei kuitenkaan tulisi tehdä, sillä valkoinen väri luo ihoasi vasten kontrastin, joka kuultaa vaatteesta helposti läpi. Tämän takia tulisikin suosia nuden värisiä alusvaatteita, jos haluaa välttyä värien läpinäkymiseltä.

5. Vaaleat alusvaatteet tumman asun alla

Tämä moka on kohtalokas erityisesti salamavalojen loisteessa, joten myös mustan paidan alle turvallisin valinta on nuden väriset rintaliivit.

6. Pihistelet

Nuukailu alusvaateostoksilla tulee todennäköisesti pitkällä aikavälillä maksamaan sinulle enemmän. Esimerkiksi rintaliivit joutuvat kovalle koetukselle jokapäiväisessä käytössä. Sen vuoksi laadukkaisiin materiaaleihin ja hyvään istuvuuteen panostaminen kannattaa.

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Vältä alapäämokat kesäpäivinä - märissä bikineissä piilee terveysriski

Kilpailut

Uusimmat